Αρχική Ν. Κορινθίας Ένα νέο, υπερσύγχρονο σάρωθρο αποκτάει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων...

Ένα νέο, υπερσύγχρονο σάρωθρο αποκτάει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Τη σύμβαση για την προμήθεια ενός νέου, υπερσύγχρονου αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 6m3 υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” για την αποτελεσματικότερη και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαρισμού του οδικού δικτύου, λαϊκών αγορών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Το σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο χωρητικότητας 6m3, λόγω της μεγάλης απορροφητικότητας που διαθέτει, σαρώνει γρήγορα και αποτελεσματικά επιφάνειες καλυμμένες με βαριά (χώμα, πέτρες, γυαλιά κ.ά.) και ελαφριά αντικείμενα (φύλλα, χαρτιά κ.ά) και πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

«Ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής. Αξιοποιώντας τις επιχορηγήσεις μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, ενισχύουμε και ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων του Δήμου, για την αποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Προηγούμενο άρθρο«Οδηγός» τρίτης δόσης – Πότε και με ποιο εμβόλιο μπορεί να κάνει αναμνηστική δόση ο καθένας – Πόσο προστατεύει
Επόμενο άρθροΚώστας Βλάσης: «Είμαστε δίπλα στον κλάδο της εστίασης, με πράξεις και όχι με λόγια»