Αρχική Ν. Μεσσηνίας “Θεέ μου βοήθησε μας”: Συγκλονίζει η μαμά της 7χρονης Αναστασίας για την...

“Θεέ μου βοήθησε μας”: Συγκλονίζει η μαμά της 7χρονης Αναστασίας για την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγάπη όλα τα νέα για την πορεία της υγείας της 7χρονης Αναστασίας, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική και υποβάλλεται σε θεραπείες, εξαιτίας της επιθετικής μορφής καρκίνου που έχει, το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Βράχοι δίπλα της οι γονείς που προσπαθούν να την ενθαρρύνουν και να την ανακουφίσουν.

Πριν λίγες μέρες η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, με ανάρτησή της στο Facebook είχε αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνά η ανιψιά της και την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν την αγάπη και τη θετική τους σκέψη στην 7χρονη αναφέροντας χαρακτηριστικά “Ηλιόλουστα μου πλάσματα αν έχει καταλληλότητα για εσάς στείλτε λίγο φως και αγάπη στην Αναστασία μας που την έχει ανάγκη . Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου“ ενώ πριν από λίγο δημοσίευσε και μια φωτογραφία που ζητά να στείλουμε την προσευχή μας για την Αναστασία.

"Θεέ μου βοήθησε μας": Συγκλονίζει η μαμά της 7χρονης Αναστασίας για την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο

Συγκινεί η ανάρτηση της μαμάς της Αναστασίας

Η μητέρα της Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, με χθεσινή της ανάρτηση αναφέρεται στη γενναία μάχη που δίνει με όλες τις δυνάμεις η κορούλα της. Όπως έγραψε “Θεέ μου βοήθησε μας🙏🙏🙏❤️❤️Πόση ευτυχία .. κάθε μέρα μόνο αγάπη και φως έχουμε από αυτό το παιδί❤️”  και συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία της μικρής από καλοκαιρινές διακοπές.

Ας προσευχηθούμε όλοι για την Αναστασία

Η σελίδα Για την Αναστασία που ανήκει σε φίλους της οικογένειας του παιδιού και ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της μας καλούν την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 12:00 να προσευχηθούμε όλοι μαζί και να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια για να έχει την καλύτερη έκβαση η μάχη της μικρούλας. Όπως αναφέρουν “Ενώνουμε όλοι μαζί τις φωτεινές μας σκέψεις & όλη μας την αγάπη. Προσευχόμαστε ακόμη μια φορά για την μικρή μας μαχήτρια και τους γονείς της να μείνουν δυνατοί και να συνεχίσουν τον απίστευτο αυτόν αγώνα τους. #AnastasiaTheStrongFairy #SupportAnastasia 🧚‍♀️🧚🧚‍♂️”

Δείτε το post της έκκλησης για προσευχή υπέρ υγείας της 7χρονης πατώντας εδώ

infokids.gr