Αρχική Eπικαιρότητα Νεκρό 7χρονο αγόρι από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο Judo

Νεκρό 7χρονο αγόρι από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο Judo

Έπειτα από 2 μήνες σε κώμα, ένα 7χρονο αγόρια από την Ταιβάν ξεψύχησε την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο μάθημα του Judo. Ο 67χρονος προπονητής του είχε ζητήσει από έναν άλλο μαθητή, ηλικίας 10 ετών, να ρίξει το αγόρια κάτω περισσότερες από 20 φορές, παρά τα παρακαλετά του 7χρονου να σταματήσει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο προπονητής πέταξε το αγόρι κάτω, στο ματ, 7 ακόμα φορές, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 7χρονος είπε στον προπονητή ότι πονά το κεφάλι του και δεν ήθελε να συνεχίσει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, έκανε εμετό, όμως ο προπονητής δεν σταμάτησε να του λέει να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει.

Το περιστατικό έτυχε να τραβά σε βίντεο ο θείος του παιδιού που ήταν και εκείνος που τον πήγε στα πρώτα του μαθήματα Judo, όταν ο μικρούλης εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Το παιδί κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και ο προπονητής αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν ότι τα τραύματά του είναι παρόμοια με αυτά των θυμάτων τροχαίων, ενώ είχε σε πολλά σημεία κρανιοεγκεφαλικές αιμορραγίες.

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Σταματόπουλος: «Αξιοποιούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του λειτουργικού κόστους».
Επόμενο άρθρο“Θεέ μου βοήθησε μας”: Συγκλονίζει η μαμά της 7χρονης Αναστασίας για την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο