Αρχική Ν. Κορινθίας Προφητικό το Peloponnisosnews για τον Βαγγέλη Παπαιωάννου και την παραίτησή του από...

Προφητικό το Peloponnisosnews για τον Βαγγέλη Παπαιωάννου και την παραίτησή του από το Επιμελητήριο

Σε άρθρο μας πριν από λίγες μέρες που αφορούσε του πολλούς υποψήφιους μνηστήρες του Μεγάρου της Κολιάτσου αναφερθήκαμε εκτενώς και στο επιχειρηματία Βαγγέλη Παπαιωάννου και στην πιθανή του υποψηφιότητα.

Συγκεκριμένα για τον επιχειρηματία αναφέραμε τα εξής :

Βαγγέλης Παπαιωάννου: Παρακινδυνευμένη αναφορά στο επιχειρηματία που πρόσφατα και αναίτια παραιτήθηκε από την θέση του συμβούλου στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Οι εξελίξεις για τον Βαγγέλη Παπαιωάννου θα είναι γρήγορες όπως διασταυρώνουμε από πηγές μας ωστόσο θα είναι πολύ νωρίς για τον ίδιο το να ηγηθεί συνδυασμού γιατί του λείπει η αναγνωρισιμότητα στο Δήμο παρότι στην πόλη είναι πολύ γνωστός σε όλους. Βέβαια οι επιχειρηματίες τον επέλεξαν για το Επιμελητήριο και οφείλει να εξηγήσει τους λόγους γιατί οι Κορίνθιοι δεν ξεχνούν…. Ωστόσο θα του αναγνωρίσω το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο, την απλότητά του και την αγάπη του για την πόλη.

Tελικώς δικαιωθήκαμε πλήρως για τις γρήγορες εξελίξεις και ο Βαγγέλης Παπαιωάννου βρέθηκε στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου να στηρίζει την πολιτική και την στάση του από την θέση του Αντιδημαρχου Πολιτισμού και Παιδείας. Μία απόφαση που πάντα κατά την προσωπική μας άποψη θα είναι και το τέλος και όχι η αρχή μίας πολιτικής και αυτοδιοικητικής καριέρας για τον επιχειρηματία….!!!