Αρχική Περ. Πελοποννήσου Έτσι θα έρθει το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο – Η κυβέρνηση προετοιμάζει...

Έτσι θα έρθει το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο – Η κυβέρνηση προετοιμάζει το έργο με τη ΔΕΔΑ – Όλος ο σχεδιασμός και το “κλειδί” από Νίκα – Τα… καρφιά στους προηγούμενους

Οι συντονισμένες πιέσεις φαίνεται να αποδίδουν και η απάντηση σήμερα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμου Θωμά, δείχνει πως έχει ανοίξει ο δρόμος για την επέκταση του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο. Μάλιστα ο κ. Θωμάς ξεκαθαρίζει πως η πρόβλεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Νίκα για να ενταχθούν 20 εκατ. ευρώ για το έργο είναι κομβική, ενώ… καρφώνει την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Τατούλη, γιατί “δεν είχαν προβλεφθεί οι απαραίτητοι πόροι από την Περιφέρεια με την αξιοποίησή του ΕΣΠΑ” και έγιναν μέχρι σήμερα όλα τα υπόλοιπα.

Ο κ. Θωμάς επισημαίνει πως η ΔΕΔΑ κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να προχωρήσει το έργο και με λεπτομέρειες απαντώντας στις ερωτήσεις των βουλευτών αναφέρει πως είναι σε συνεργασία κυβέρνηση και ΔΕΣΦΑ για τις παρεμβάσεις.

Από τα θετικά σημεία και ο σχεδιασμός για το πως θα γίνεται η τροφοδότηση της Σπάρτης και της Καλαμάτας.

Όλα αυτά δείχνουν πως η κυβέρνηση προχωρά δυναμικά με κλειδί τη χρηματοδότηση που έχει “κουμπώσει” ο Νίκας για τη ΔΕΔΑ – την κρατική εταιρεία – από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα.

πηγή: besttv.gr

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλου για την κατάπτυστη ανακοίνωση για τα αδέσποτα στον Ασσο
Επόμενο άρθροΠροφητικό το Peloponnisosnews για τον Βαγγέλη Παπαιωάννου και την παραίτησή του από το Επιμελητήριο