Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Γ.Πούρος και Σπ.Ζαχαριάς κρατούν Θερμοπύλες στην υπό κατάρρευση Συμμαχία Πολιτών.

Κόρινθος : Γ.Πούρος και Σπ.Ζαχαριάς κρατούν Θερμοπύλες στην υπό κατάρρευση Συμμαχία Πολιτών.

Με ξεχωριστό ήθος και σοβαρότητα οι δύο αυτοί αντιδήμαρχοι, Γ.Πούρος και Σπύρος Ζαχαριάς φαίνεται πως κρατούν Θερμοπύλες στην υπό κατάρρευση Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου, του Γιάννη Γκεζερλή, του Νίκου Σταυρέλη, του Τιμολέοντα Πιέτρη και του Πελοπίδα Καλλίρη.

Μία άκρως διευρυμένη πια συμμαχία αφού δίνοντας ο Νανόπουλος τις κατάλληλες αντιδημαρχίες έκανε διπλό μπίνκο. Πρώτον κατάφερε να έχει πλήρη αυτοδυναμία στα συμβούλια και δεύτερον τους τελείωσε και όλους πολιτικά αφού λογικό είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα κάνει σημαία την εισχώρησή τους στην Συμμαχία.

Πάμε όμως στους δύο άντρες αυτοδιοικητικούς που πραγματικά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Δουλεύουν ακατάπαυστα, δεν φωτογραφίζουν την δουλειά τους, δεν ανακατεύονται σε ίντριγκες και σε περίεργες υποθέσεις, δεν λερώνουν το στόμα τους. Δύο πολιτικοί με όλα τα γράμματα κεφαλαία (έχω πλήρη επίγνωση των γραφομενων μου) που προσπαθούν να σώσουν ότι δυστυχώς όμως δεν σώζεται.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τους δούμε και τους δύο μαζί να ηγούνται ενός συνδυασμού προόδου και αξιοπρέπειας για το Δήμο Κορινθίων… !!! Με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στον Κορίνθιο πολίτη που τόσο λείπει αυτή την περίοδο.

Σ.Μπαλή