Αρχική Ν. Ηλείας Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, λόγω αυξημένων αναγκών σε αίμα, διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος ‘Δίνω Ζωή’, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας και το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας από τις 9:30 το πρωί έως τις 13: 30 και από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 19:00 το απόγευμα.

Η διοργάνωση έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας κρίθηκε απαραίτητη καθώς, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες στα Νοσοκομεία όλης της χώρας, ασθενείς με Μεσογειακή Αναιμία αναβάλουν τις μεταγγίσεις τους ή μεταγγίζονται με λιγότερο αίμα από αυτό που απαιτείται, ενώ επισημαίνεται ότι οι ανάγκες σε αίμα δεν υπάρχουν μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αλλά καθημερινά και η επάρκεια αίματος είναι ευθύνη όλων.

«Η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη!!! Λίγο θάρρος χρειάζεσαι ώστε να διαπιστώσεις πόσο εύκολα μπορείς να βοηθήσεις συνανθρώπους που μας χρειάζονται. Έλα και πρόσφερε ζωή με το αίμα σου!!!» επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΑπάτη: Προσοχή μην σας εξαπατήσουν!!
Επόμενο άρθροΠερικλής Μαντάς: «Στη δικαιοσύνη θα κληθεί ο κ. Τατούλης να υπερασπιστεί τα ψέματά του, ως κοινός συκοφάντης»