Αρχική Περ. Πελοποννήσου Απάτη: Προσοχή μην σας εξαπατήσουν!!

Απάτη: Προσοχή μην σας εξαπατήσουν!!

Το skodaclub.com.gr (official fab club Škoda_Club_Greece & Skoda Club Peloponnhsou ) σας ενημερώνει για τα κάτωθι:

Από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 κάποιος επιτήδειος έχει φτιάξει πλαστές σελίδες στην πλατφόρμα facebook ( Με ΙD 715420952145356, ID 292682481556826, ID 332908053939675, ID 853853524808483, ID 260454461469986) με παραπλανητικά ονόματα του club, χρησιμοποιώντας παρανόμως τα σήματα και λογότυπα του club μας τα οποία είναι νομικά κατοχυρωμένα, και έχουμε άδεια μη εμπορικής χρήσης ως official fan club.

Πέραν των άλλων αξιόποινων πράξεων έχει γίνει κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και χρήση φωτογραφιών του club. Εκτός της Ελληνικής νομοθεσίας για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων έχει γίνει και παραβίαση των όρων της πλατφόρμας facebook για πνευματικά διακαιώματα. Ήδη από την Πέμπτη (20/9/2018) το πρωί, ο νομικός συνεργάτης του skodaclub.com.gr έχει προβεί σε όλες τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.

Το Σαββάτο 22 Σεπτεμβρίου 2018 το εν λόγω άτομο, δημιούργησε προφίλ στο facebook, για άγνωστους σκοπούς και έκανε αιτήματα φιλίας σε ανθρώπους του club. Ο λογαριασμός ο οποίος μετά από λίγο εξαφανίστηκε είχε email : skodaclubpellopon****SKM@*****.com και η IP έδειχνε ΤΚ 24100 Καλαμάτα. Για ευνόητους λόγους ο νομικός συνεργάτης του club δεν μας επιτρέπει να πούμε λέξη παραπάνω, καθώς το θέμα έχει πάρει το δρόμο του.

To skodaclub.com.gr σας ενημερώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω σελίδες και προφίλ, και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση παραπλάνησης, απάτης ή εξαπάτησης σας. Οι λόγοι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε αυτές τις σελίδες είναι άγνωστοι, αν και όλοι στο χώρο του αυτοκινήτου φανταζόμαστε περίπου…ανταλλακτικά “άγνωστης” και “αμφιβόλου” προελεύσεως; Ίσως…

Η γνήσια σελίδα του Club και των ομάδων της είναι αυτή και μόνο αυτή

Τέλος γνωστοποιούμε δημόσια πως αν τα αυτοκίνητα του club που εμφανίζονται στις παράνομα αναδημοσιευμένες φωτογραφίες στις πλαστές σελίδες και έχουν το λογότυπο μας, πάθουν έστω και μια γρατζουνιά από ένα χαλικάκι, η έστω κι από τον άνεμο, ακόμα και ένα πούπουλο να τα ακουμπήσει, υπεύθυνος αποζημίωσης είναι ο εν λόγω άνθρωπος.
με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας,

email:skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr
website: www.skodaclub.com.gr
http://skodamotorsport.blogspot.com
www.facebook.com/skodaclubofficial/
twitter.com/SkodaclubPelopo

Πηγή: http://newsmessinia.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροCapital controls: Προς πλήρη άρση οι περιορισμοί στις αναλήψεις μετρητών
Επόμενο άρθροΈκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας