Αρχική Ν. Λακωνίας To άρθρο του peloponnisosnews για τον Θ.Δαβάκη και η άμεση παρέμβασή του

To άρθρο του peloponnisosnews για τον Θ.Δαβάκη και η άμεση παρέμβασή του

Σε χθεσινό μας δημοσίευμα αναφερθήκαμε στην υλοποίηση του Μουσείου της Σπάρτης, ένα έργο που είναι όνειρο δεκαετιών για τους Λάκωνες αλλά και για όλους τους Πελοποννήσιους. Αυτό το ακούσαμε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας Θ.Δαβάκη στην Βουλή όπου χαρακτηριστικά ανέφερε πως η υλοποίηση του έργου ξεκινά με παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δείτε εδώ και το αντίστοιχο δημοσίευμα:

O βουλευτής παρενέβη στην εκπομπή του Θ. Κάππου “Η Πελοπόννησος Σήμερα” για να “αποκαταστήσει” την αλήθεια όπως είπε. Δεν αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Βουλή αλλά είπε μόνο πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κύριε Δαβάκη :

  1. Ουδέποτε αναφερθήκαμε μέσα στο κείμενο για την προτίμησή σας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα και δεν έχουμε και κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουμε αφού είναι η γραμμή του κόμματος του οποίου είστε εκπρόσωπος στο Κοινοβούλιο.
  2. Αυτό που τονίσαμε ήταν η αναγνώριση εκ μέρους σας για το μουσείο της Σπάρτης ότι υλοποιείται με παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό είναι απόδειξη για εσάς ότι είστε ένας αμερόληπτος πολιτικός που αναγνωρίζει το έργο του Περιφερειάρχη για τον νομό σας παρότι είναι πολιτικός αντίπαλος του Παναγιώτη Νίκα.
  3. Δεν αλλοιώσαμε και δεν διαστρεβλώσαμε ούτε μία λέξη από τα λεγόμενά σας στην ομιλία σας στην Βουλή. Θα επιθυμούσαμε και την έγγραφη απάντησή σας να την δημοσιεύσουμε με σεβασμό.

ME EKTIMHΣΗ

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

peloponnisosnews.gr