Αρχική Ν. Λακωνίας ΕΟΣ Σπάρτης: Ορειβατική – τουριστική εκδρομή στο Καρπενήσι

ΕΟΣ Σπάρτης: Ορειβατική – τουριστική εκδρομή στο Καρπενήσι

Ορειβατική – τουριστική  εκδρομή στο Καρπενήσι οργανώνει για τα μέλη του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 21-24 Ιουνίου.

Η αναχώρηση προγραμματίζεται για την Παρασκευή 21 Ιουνίου (3:00 μμ) και η επιστροφή τη Δευτέρα 26 Ιουνίου (11:00 μμ).

Απαραίτητη για τη κράτηση συμμετοχής είναι η προκαταβολή του ποσού των 50 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974844425 (Θόδωρος Καλαματιανός), 6945832701 (Παναγιώτης Παππάς) και 6977285633 (Ντίνα Τυροβολά, τις ώρες 2:00 – 4:00 μμ).

Η εκδρομή πραγματοποιείται με το τουριστικό γραφείο «Skouros Tours». Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά με το λεωφορείο και διανυκτέρευση για 3 βράδια στο ξενοδοχείο «Ελβετία» στο Καρπενήσι, ενώ περιλαμβάνεται και πρωινό.

Το Καρπενήσι είναι ένας υπέροχος προορισμός με πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Ενδεικτικά, τα όρη Καλλιακούδα, Χελιδόνα, Βελούχι και το φαράγγι «Πάντα Βρέχει» συγκεντρώνουν ορειβατικό ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα, οι Κορυσχάδες, το Μεγάλο Χωριό και η Μονή Προυσού είναι βασικά σημεία επίσκεψης.

Σημειώνεται ότι κατά την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων με τους αρμοδίους, είναι απαραίτητο να δηλωθούν τα πλήρη στοιχεία των συμμετεχόντων, καθώς επίσης και το είδος του δωματίου για το ξενοδοχείο. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξόρμηση θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.