Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας.»

Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας.»

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη και αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, στο Δημαρχείο Τρίπολης.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο Δήμος Τρίπολης διαχρονικά μέσω της λειτουργίας των κοινωνικών του υπηρεσιών, έχει υλοποιήσει κοινωνικά προγράμματα και αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους που χρήζουν βοηθείας. Εντούτοις, οι Κοινωνικές μας Υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένεςκαι πολλές φορές δεν γίνεται έγκαιρη διάγνωση περιπτώσεων είτε αφορά ΑΜΕΑ είτε ηλικιωμένους είτε άτομα – θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Γι’ αυτούς τους λόγους στη συγκεκριμένη συζήτηση τέθηκε το σοβαρό θέμα της ανάγκης στελέχωσης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να καλύπτονται οι κάθε φορά αυξανόμενες ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του θέματος και τόνισε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και θα αναλάβει όποια πρωτοβουλία χρειαστεί για την επαρκή στελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών και επομένως την παροχή σύγχρονων κοινωνικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.