Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «ΜΑΖΙ με τον Αστέρα μας, στηρίζουμε τους ευάλωτους συνδημότες μας»

Κώστας Τζιούμης: «ΜΑΖΙ με τον Αστέρα μας, στηρίζουμε τους ευάλωτους συνδημότες μας»

Σε κοινή συνέντευξη τύπου προχώρησαν, την Μεγάλη Τρίτη (30/4/2024), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας κ. Γιώργος Μποροβήλος.

Αφορμή ήταν μία κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ Αστέρας με 100 δωροεπιταγές (αξίας 100 ευρώ έκαστη) οι οποίες θα δοθούν σε ευάλωτες συμπολίτες μας που θα επιλεγούν με κριτήρια που θα καθορίσει η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Τρίπολης, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τις δωροεπιταγές θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν για αγορές στα σούπερ μάρκετ Κόλλιας.

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με τον Αστέρα, τον ευχαριστούμε πολύ για αυτή την προσφορά που θα δώσει ανάσα σε 100 οικογένειες του δήμου μας, με τη συνεισφορά και του κ. Κόλλια. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας, είναι σημαντικό ότι στηρίζει ευάλωτες οικογένειες, σε συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης. Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου θα διανείμει αυτές τις δωροεπιταγές σε συνάρτηση και με τις άλλες δράσεις που κάνει αυτές τις ημέρες. Στόχος είναι τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα να νιώσουν όλοι ότι υπάρχει μία κοινωνία αλληλέγγυα» σημείωσε ο κ. Τζιούμης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μποροβήλος τόνισε ότι «ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχωρά σε ενέργειες με προσφορά σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Δεν συνηθίζουμε να το προβάλλουμε πάντα. Σήμερα, κάνουμε αυτές τις ανακοινώσεις προκειμένου αυτές οι ενέργειες να βρουν κι άλλους μιμητές. Αυτή η προσφορά είναι του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη που ενδιαφέρονται για την κοινωνία της πόλης μας. Να ευχαριστήσουμε κι εμείς το τοπικό σούπερ μάρκετ του κ. Κόλλια που δέχτηκε να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.»