Αρχική Περ. Πελοποννήσου Π.Τατούλης και Εύη Τατούλη : Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα … !!!

Π.Τατούλης και Εύη Τατούλη : Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα … !!!

Εύη Τατούλη: Kόρη του Πέτρου Τατούλη και της Σοφίας, γεννημένη το 1981 και με σημείο αναφοράς την Αρκαδία. Μία γυναίκα με πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει εργασθεί σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες και ασχολείται και με τουριστικές επιχειρήσεις. Μιλάει τρεις γλώσσες και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Και με βάσει τα παραπάνω στοιχεία αλλά και τις καλές σχέσεις που έχει χτίσει με τους Αρκάδες που την βλέπουν σαν δικό τους παιδί, η Εύη Τατούλη θα μπορούσε να πολιτευτεί στην Αρκαδία με πολύ καλές προοπτικές. Το 2015 παίρνει το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία και κατεβαίνει στον νομό ως υποψήφια βουλευτής. Παρότι δεν εκλέχθηκε, όλοι μίλησαν για το νέο αίμα της πολιτίκής που σίγουρα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα μπορούσε να διεκδικήσει μία έδρα στην Βουλή για την Αρκαδία.

Στο μεταξύ όμως τεντώθηκαν και έσπασαν οι σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Πέτρο Τατούλη, με αποκορύφωμα την στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αυτό όπως όλα δείχνουν χτύπησε και την πόρτα της Εύης Τατούλη, που χρεώθηκε λάθος χειρισμούς του πατέρα της, με αποτέλεσμα να μην ανήκει στους εκλεκτούς υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την Αρκαδία στις προσεχείς εκλογές.

Προφανώς και η πολιτική της καριέρα κρέμεται πλέον σε λεπτό σχοινί και δεν μπορούμε να φανταστούμε αλλά μπορούμε να υποθέσουμε πως τα πράγματα για την Εύη Τατούλη θα ήταν σε άλλο δρόμο αν ο Πέτρος Τατούλης αποχωρούσε από την πολιτική και οδηγούνταν στον Καστρί. Θα μπορούσε ίσως η υστεροφημία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να σταματήσει μπροστά στην πολιτική καριέρα του παιδιού του.

Σ.Μ