Αρχική Περ. Πελοποννήσου Aπεργιακές συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου

Aπεργιακές συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου

Απεργιακές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαίου 2024.

Στην Τρίπολη, έχει προγραμματιστεί απεργιακό συλλαλητήριο, στην Πλατεία Πετρινού, στις 10: 30 το πρωί. Θα συμμετέχουν εργατικά και συνταξιοδοτικά σωματεία της περιοχής. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση λουλουδιών στους χώρους που εκτελέστηκαν Έλληνες πατριώτες – αγωνιστές, στον Άγιο Αθανάσιο. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στους εκεί χώρους των εκτελέσεων, θα πραγματοποιήσει και το Εργατικό Κέντρο της Αρκαδίας.

Στην απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, συμμετέχει και η Λακωνία με συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης, στις 10:30 το πρωί.

Δράσεις θα γίνουν και στην Κόρινθο. Πιο συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη, στο Εργατικό Κέντρο της Κορίνθου, στις 10:30 το πρωί, θα γίνει συγκέντρωση. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων στο Πεύκο του Σωκράτη, στο κέντρο της πόλης, Αμέσως, μετά, θα διεξαχθεί συναυλία και θεατρικό δρώμενο απ’ τον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας.

Ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά έχει εκδώσει και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, καθώς και άλλα σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων του Ναυπλίου και του Άργους.