Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μετά από χρόνια… επισκευάζεται ο δρόμος στη Μονή Κατσιμικάδας

Μετά από χρόνια… επισκευάζεται ο δρόμος στη Μονή Κατσιμικάδας

Το χρόνιο πρόβλημα που αφορά τον οδικό άξονα κοντά στην Μονή Κατσιμικάδας στον δρόμο Κυπαρισσίας-Μουριατάδας αποτέλεσε σημείο υποσχέσεων, αιτημάτων.

Από την Παρασκευή ουσιαστικά ξεκίνησε η επισκευή στο Δρόμο που οδηγεί στην μονή της Κατσιμικάδας του Δήμου Τριφυλίας με τεχνικά έργα οδοστρωσίας και πρανών ώστε να καταστεί ομαλή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Για χρόνια οι οδηγοί οχημάτων πηγαίνουν σε συνεργεία τα οχήματά του στο δρόμο..ανάθεμα, αν και οι εργασίες δεν ξεκίνησαν από την είσοδο του μοναστηριού. Το έργο επισκέφθηκαν οι αιρετοί του Δήμου όπου αιρετοί επέβλεπαν…τους δύο εργάτες που εκτελούν το έργο του καλουπιού για την πεζοδρόμηση, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι εργασίες ομαλής οδοστρωσίας.

Εκ μέρους του Δήμου την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας μαζί με εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας, τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου που χρόνια τώρα επανέφερε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου στην περιοχή

Ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρωθεί στο συμβατό χρόνο υλοποίησης…γιατί η Μονή Κατσιμικάδας δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα!