Αρχική Ν. Κορινθίας K.Kόλλιας: Από θαύμα γλίτωσε ο Σολομός

K.Kόλλιας: Από θαύμα γλίτωσε ο Σολομός

Ο ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ
Στον απόηχο της φωτιάς που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο στον οικισμό Σολομό Κορινθίας, θα ήθελα να πω με τη σειρά μου ότι από θαύμα σώθηκε το χωριό μου, μετά την άνιση μάχη που δόθηκε με τις φλόγες. Προσωπικά, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του επικεφαλής, Πυραγού κ. Βασίλη Γεροβασίλη, για την άμεση κινητοποιήσή του στην κατάσβεση της φωτιάς, στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέδραμαν καθοριστικά στην αντιμετώπισή της, καθώς και στο Διασωστικό Σώμα Κορίνθου «Πήγασος» και τις εθελοντικές ομάδες Αθικίων και «SOSTE TO» Χιλιομοδίου,για την πολύτιμη συμβολή τους.
Όλοι τους συνέβαλαν ενεργά και στάθηκαν επάξια στις επάλξεις προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Είμαστε όλοι ευγνώμονες που η φωτιά στον Σολομό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια όλων των αρμόδιων φορέων αλλά και των εθελοντικών ομάδων που έδωσαν σκληρή μάχη για την άμεση κατάσβεσή της.
Τέλος, η περιπέτεια αυτή είναι ακόμα μία περίπτωση που δείχνει ότι όλοι μας, ανεξαιρέτως, είμαστε ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένοι απέναντι σε ένα τέτοιο φυσικό φαινόμενο. Η καταστροφική μανία μιας πυρκαγιάς δεν κάνει διακρίσεις, αφού κι εγώ ο ίδιος συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ των πυροπλήκτων της φωτιάς του Σαββάτου.
Προηγούμενο άρθροΤο deal του ενός δις ευρώ– H United Group εξαγόρασε την WIND Ελλάς
Επόμενο άρθροΟλοένα και λιγότεροι στην Πλ. Γεωργίου – Γιατί «ξεφούσκωσαν» οι αντιεμβολιαστές;