Αρχική Ν. Αρκαδίας Αρκαδία – Ερώτηση Ελληνικής Λύσης: “Επικίνδυνο το επαρχιακό δίκτυο”

Αρκαδία – Ερώτηση Ελληνικής Λύσης: “Επικίνδυνο το επαρχιακό δίκτυο”

“Τριτοκοσμικό” χαρακτηρίζεται “το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Αρκαδία” από τον Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη. Σχετική ερώτηση κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Στο κείμενο της σχετικής ερώτησης αναφέρεται :

“Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Αρκαδίας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπικά δημοσιεύματα του Διαδικτύου, επικίνδυνες λακκούβες στον δρόμο για την Ίσαρη και για την Αγία Θεοδώρα προκαλούν προβλήματα στους οδηγούς και αυξάνουν την επικινδυνότητα του δρόμου.

Ο επαρχιακός δρόμος προς τα χωριά Τριπόταμο, Χωρέμη, Ίσαρη και Βάστα είναι από τους πιο σημαντικούς δρόμους στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης, αφού οδηγεί στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, που είναι το πιο επισκέψιμο σημείο της ευρύτερης περιοχής.

Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου, της Αρκαδίας, όπως στον δρόμο Μεγαλόπολης – Καρύταινας, επί παραδείγματι, αλλά και σε πολλά σημεία στην Φαλαισία.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να παρέμβετε καταλλήλως, προκειμένου να αποκατασταθούν τα επικίνδυνα σημεία των άνω αναφερόμενων επαρχιακών οδών της Αρκαδίας, ώστε η απαράδεκτη εικόνα την οποία παρουσιάζουν να εξαλειφθεί και να εξασφαλιστεί η ομαλή οδική διασύνδεση των περιοχών που ενώνουν οδικά;”