Αρχική Eπικαιρότητα Χειρουργήθηκε στην κοιλιά η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη στον Κολωνό –...

Χειρουργήθηκε στην κοιλιά η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη στον Κολωνό – Η φασαρία έγινε για ένα αγόρι

Η δράστιδα ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς για τον λόγο που είχε μαζί της σουγιά – Συνελήφθη μαζί με δυο φίλες της – Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, ήταν το χθεσινό μεταξύ της παρέας των μαθητριών στον Κολωνό, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης.

«Η μια κοπέλα έφερε μαζί άλλες δυο φίλες της και η άλλη άλλες τρεις. Ο λόγος της διαφοράς τους φαίνεται να έχει να κάνει με ένα αγόρι», λένε αστυνομικές πηγές.

Η 16χρονη δράστις κάποια στιγμή που άρχισαν να μαλώνουν με την πρώην κοπέλα του αγοριού της αιφνιδιάζοντας όλα τα κορίτσια της αντίθετης παρέας έβγαλε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 5 εκατοστών και τραυμάτισε στην κοιλιά την 16χρονη, ενώ τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι και μια φίλη του θύματος.

Το κοριτσάκι μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε στο πόδι και την κοιλιά (το χτύπημα σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν εγκάρσιο και κοντά στη σπλήνα) μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ σε βάρος της δράστιδος, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ίδια βέβαια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει χωρίς όμως να είναι σε θέση να δικαιολογήσει γιατί κουβαλούσε τον σουγιά που από θαύμα μετά από αυτή την επίθεση, δεν «πήρε» τη ζωή της μικρής μαθήτριας.

Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στις δυο φίλες της για συμπλοκή. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που διερευνά σε βάθος την υπόθεση. Μια ακόμη ιστορία άγριων ξεκαθαρισμάτων με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά.

Με πηγές από το ethnos.gr και protothema.gr