Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/06 έως 27/06 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/06 έως 27/06 από την Αστροπαιδεία

Χαίρε αγαπημένο μου Αστρολόγιο! Μπορεί να βαρέθηκες για μέρες κλεισμένο στο συρτάρι αλλά θα σε ανταμείψω με μια πληθώρα πλανητικών δραστηριοτήτων που θα μας απασχολήσει έντονα. Η εβδομάδα ξεκινά με το θερινό ηλιοστάσιο όπου η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του χρόνου, σηματοδοτεί κι επίσημα την αρχή του καλοκαιριού για το βόρειο ημισφαίριο της Γης. Αυτό σημαίνει πως ένας νέος κύκλος ξεκινά με τον Ήλιο να προχωρά στη κρίσιμη μηδενική μοίρα του Καρκίνου, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον μας σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, την ασφάλεια, τη πατρίδα και τη παράδοση ενώ δε θα λείψουν οι συναισθηματικές υπερβολές, η κυκλοθυμία, η εξαρτητική συμπεριφορά και ο συντηρητισμός. Τη Πέμπτη το βράδυ έχουμε Πανσέληνο στις 3° και 27΄ του Αιγόκερω με την ευεργετική συμμετοχή του Δία που έχει ήδη αναδρομήσει και θα μας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και καλοπέραση αλλά θα μας δώσει και ευκαιρίες για επανεξέταση σε θέματα ηθικής, υπερβολών και φανατισμού ώστε να ανελιχθούμε πνευματικά. Θα ολοκληρωθούν ή θα αποκαλυφθούν καταστάσεις που είχαν ξεκινήσει τον Ιανουάριο και μάλιστα με τη ταυτόχρονη ορθοδρόμηση του Ερμή (τυχαίο-δε-νομίζω) θα αρχίσει επιτέλους να ξεδιαλύνεται το τοπίο της παραπληροφόρησης- κυρίως από την επόμενη βδομάδα- που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα και ίσως βγουν στη φόρα κι άλλα σεξουαλικά ή οικονομικά σκάνδαλα. Η Αφροδίτη μας -Δευτέρα και Τρίτη- σχηματίζει ένα υπέροχο καλλιτεχνικό τρίγωνο γεμάτο ευαισθησία με τον Ποσειδώνα που θα μας κάνει έντονα ονειροπόλους, ειδικά μετά την αναδρόμηση του. Τη Κυριακή η θεά της ομορφιάς μπαίνει στο Λέοντα με δόξα και τιμή όπου θα τονίσει τη διάθεση μας για πολυτέλεια και διασκέδαση. Όπως καταλαβαίνεις μια βδομάδα με 4 πλανήτες στο νερό και 4 ανάδρομους δε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δυναμική, μη σκας όμως γιατί εκτός από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα σχηματιστεί στη Πανσέληνο και θα προκαλέσει ζήλιες, δράματα και επικίνδυνες ερωτικές καταστάσεις, υπάρχει και το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που είναι πιο ενεργό από ποτέ χάρη στον Άρη που πλησιάζει προκαλώντας εκρήξεις που θα μας βγάλουν εκτός ελέγχου. Άλλους περισσότερο (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κι άλλους λιγότερο. Για να δούμε τι περιμένει το κάθε ζώδιο (και ωροσκόπο) ξεχωριστά.

Για τους Κριούς

Αποκαλύπτονται ή ολοκληρώνονται ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ή τη καριέρα και μπορεί να είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο (ειδικά για τους γεννημένους 23-25/03) ενώ χρειάζεται προσοχή για οικονομικά ή ερωτικά σκάνδαλα που πιθανόν να έρθουν στο φως και να δημιουργήσουν πρόβλημα κυρίως σε όσους έχουν γενέθλια 15-17/04. Θα έχουν εύνοια κι επέκταση συναισθηματική αλλά και υλική στον οικογενειακό τομέα και σε θέματα που αφορούν τα ακίνητα και το σπίτι, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Επειδή τα οικονομικά τους δέχονται πλήγμα αυτό το διάστημα, καλό είναι να αποφύγουν επιχειρηματικά ρίσκο ή τυχερά παιχνίδια όπως και ριψοκίνδυνα σπορ που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους και τη σχέση τους με αυτά.

Για τους Ταύρους

Έχουν έμπνευση και καλλιτεχνική διάθεση ενώ ευνοούνται τα γραπτά, τα ταξίδια, οι επαφές με αδέρφια, φίλους ή συγγενείς, οι μετακινήσεις όπως και η αγορά gadgets ή μεταφορικών μέσων. Ολοκληρώνουν σπουδές ή αποκαλύπτονται θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα τα οποία μπορεί να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο. Κατά τα άλλα η υπομονή τους εξαντλείται και τα νεύρα -που προέρχονται από τη δουλειά και το σπίτι- κορυφώνονται. Αισθήματα ζήλιας και καχυποψίας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με το σύντροφο. Χρειάζεται να προσέχουν την υγεία τους αλλά και τα ατυχήματα λόγω υπερβολικής νευρικότητας κυρίως οι γεννημένοι 2-5/05.

Για τους Διδύμους

Τα οικονομικά τους βελτιώνονται και η πιθανότητα να βρουν δουλειά αυξάνεται. Υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες κι επιδοτήσεις ολοκληρώνονται τώρα ενώ μπορεί να είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές απώλειες από τους παραπάνω τομείς ή σε σεξουαλικά σκάνδαλα που ενδέχεται να προκύψουν. Με τη Πανσέληνο έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που έκρυβαν. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα ταξίδια και τις μετακινήσεις τους για τυχόν ατυχήματα ή σε εντάσεις με αδέρφια. Νομικές υποθέσεις ή προβλήματα με τις σπουδές και το εξωτερικό τους προκαλούν άγχος και νευρικότητα.

Για τους Καρκίνους

Χρόνια πολλά στους Καρκίνους! Είναι η ώρα τους να λάμψουν και να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με τον εαυτό τους. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ενώ η αισιοδοξία και η πίστη τους ανοίγει δρόμους προς την αφθονία ειδικά σε όσους έχουν γενέθλια 22-24/06 και 14-16/07. Με τη Πανσέληνο αποκαλύπτονται ή ολοκληρώνονται υποθέσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες μπορεί να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους 23-26/06. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσπάθειες χειραγώγησης ή σκηνές ζηλοτυπίας με το ταίρι τους ή άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος ειδικά για όσους έχουν γενέθλια 18-20/07. Οικονομικά προβλήματα μπορεί να τους ταράξουν τα σχέδια για το μέλλον κι αν είναι επιχειρηματίες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ελέγχους του ΣΔΟΕ ή σε ξαφνικές απώλειες κερδών.

Για τους Λέοντες

Εισοδήματα από κρυφές πηγές, αφορολόγητα έσοδα και κρυφοί έρωτες ευνοούνται για τους Λέοντες. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να απομονωθούν και να κάνουν ενδοσκόπηση για να ηρεμήσουν, άλλωστε τους χρειάζεται με τόση ένταση που κουβαλάνε. Προσοχή χρειάζονται κυρίως οι γεννημένοι 4-7/08 για ατυχήματα ή καβγάδες με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, το κοντινό περιβάλλον και τους προϊστάμενους. Ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται θέματα που μπορεί να τους απασχολούσαν από τον Ιανουάριο αναφορικά με την υγεία (γυναικολογικά), τη δουλειά ή τα κατοικίδια τους. Αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να προκύψουν με το ταίρι τους.

Για τους Παρθένους

Αυξάνεται η διάθεση να ασχοληθούν με τους φίλους τους ενώ παράλληλα ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες μέσα από ομάδες στις οποίες ανήκουν (προσοχή στις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις για όσους έχουν γενέθλια 15-17/09). Έχουν μια κουραστική καθημερινότητα και η υπερένταση δε τους αφήνει να κοιμηθούν. Χρειάζεται προσοχή αν έχουν σκοπό να ταξιδέψουν γιατί μπορεί να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα όπως ατυχήματα ή θέματα με το νόμο. Μπορεί να διακόψουν απότομα σπουδές ή να κάνουν στροφή προς άλλο αντικείμενο. Ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται υποθέσεις που μπορεί να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και αφορούν επιχειρηματικά πρότζεκτ, δημιουργικά σχέδια, τα παιδιά ή τα ερωτικά τους. Χειραγώγηση ή αισθήματα ζήλιας μπορεί να προκύψουν με το ταίρι τους ή με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος.

Για τους Ζυγούς

Πολύ καλά είναι τα νέα για τα επαγγελματικά τους! Οι άνεργοι θα βρουν μια καλή δουλειά και όσοι εργάζονται ήδη θα λάβουν αναγνώριση ή μπόνους και γιατί όχι και μια προαγωγή! Τα κακά νέα αφορούν στα οικονομικά που εξαρτώνται από άλλους και τους προκαλούν ανασφάλειες αφού μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές απώλειες στη περιουσία του συζύγου, στα κληρονομικά, στα δάνεια και τις επιδοτήσεις ή από τη φορολογία. Η διασκέδαση είναι πράγμα δύσκολο γι’ αυτούς προς το παρόν και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους χρειάζονται παραπάνω προσοχή αυτό το διάστημα. Θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να άνοιξαν τον Ιανουάριο, ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται τώρα. Προσοχή χρειάζεται για τους γεννημένους 18-20/10 καθώς οικονομικά κι ερωτικά σκάνδαλα -ειδικά στο χώρο της δουλειάς- μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ή ακόμα και στη δημοσιότητα.

Για τους Σκορπιούς

Ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται υποθέσεις που που ίσως ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο κι αφορούν την εκπαίδευση, τα αδέρφια, τους γείτονες, τα μεταφορικά μέσα ή τις μετακινήσεις. Γενικότερα αισθάνονται κουρασμένοι,αγχωμένοι, θυμωμένοι και στριμωγμένοι από παντού -δουλειά, σπίτι, συντρόφους και συνεργάτες- δε μπορούν όμως να κάνουν και πολλά παρά να το αντιμετωπίσουν. Η εβδομάδα αυτή όμως κρύβει μια αισιοδοξία, θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση και ίσως πάνε κι ένα ταξιδάκι για να ξεχαστούν αλλιώς θα ευνοηθούν σε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά τους, σε θέματα σπουδών, νομικά ή σε επιχειρήσεις που συνδέονται με το εξωτερικό. Προσοχή στην υγεία τους αλλά και για ατυχήματα χρειάζονται κυρίως οι γεννημένοι 3-6/11 ενώ όσοι έχουν γενέθλια 23-25/10 και 14-16/11 δεν έχουν να φοβούνται τίποτα γιατί και προστασία θα έχουν και ευκαιρίες για επέκταση πνευματική και υλική. Αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ενδέχεται να προκύψουν με τον σύντροφο.

Για τους Τοξότες

Υποθέσεις που μπορεί να άνοιξαν τον Ιανουάριο και αφορούν το εισόδημα τους και τις ασφάλειες του ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται τώρα. Παρ’ όλα αυτά τους έρχονται χρήματα από άλλου, ίσως από την οικογένεια, τα ακίνητα, τις κληρονομιές ή από κάποια επιδότηση αν και χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή στο πως θα τα διαχειριστούν για να μην έχουν απώλειες πάνω που πήραν λίγο τα πάνω τους. Υπάρχει δυσκολία σε θέματα σπουδών ή νομικά αλλά και στις μετακινήσεις (ταξίδια) που τους δημιουργούν ένταση στη καθημερινότητα και προβλήματα στη δουλειά. Προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση, την υγεία και σε κατοικίδια που μπορεί να έχουν. Προβλήματα ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να προκύψουν με το ταίρι τους αλλά καλύτερα να τα λύσουν στη κρεβατοκάμαρα για να αποφορτιστούν.

Για τους Αιγόκερους

Εύνοια στα ερωτικά -αν εξαιρέσουμε κάποιες εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας για τους γεννημένους 8-10/01- περιμένει τους αγαπητούς Αιγόκερους που φιλοξενούν την Πανσέληνο αυτή. Ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το άμεσο περιβάλλον τους είτε πρόκειται για δουλειές με συνεργάτες είτε για ερωτικά ζητήματα τα οποία δεν αποκλείεται να ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και αφορούν κυρίως τους γεννημένους 23-26/12. Αν αποφασίσουν να χωρίσουν πάντως είναι η ιδανική περίοδος να βρουν το επόμενο ταίρι! Τα οικονομικά τους είναι σε δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε επιχειρηματικές κινήσεις ή σε τυχερά παιχνίδια γιατί μπορεί να έχουν ξαφνικές απώλειες. Ψυχρότητα και δυσκολίες ενδέχεται να προκύψουν με τα παιδιά τους.

Για τους Υδροχόους

Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίες -καλύτερος μισθός ή άδεια- και η καθημερινότητα κυλάει πιο ευχάριστα οπότε το κλίμα ελαφραίνει κάπως για τους Υδροχόους που ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό από τη κούραση, τα νεύρα και το στρες. Οικονομικά ή ερωτικά σκάνδαλα αλλά και σκηνές ζηλοτυπίας μπορεί να προκύψουν μέσα από το χώρο της δουλειάς ενώ διαταράσσεται αυτές τις μέρες κι ο ύπνος τους. Ολοκληρώνονται ή βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα υγείας (και ψυχικής) τα οποία μπορεί να ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο. Προσοχή για τυχόν ατυχήματα χρειάζονται οι γεννημένοι 31/01-3/02.

Για τους Ιχθύες

Υποθέσεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή φίλους και ομάδες, ολοκληρώνονται ή αποκαλύπτονται τώρα αν και μπορεί να είχε ξεκινήσει η προεργασία από τον Ιανουάριο. Αν εξαιρέσουμε τα νεύρα τους -που πρέπει να τα ελέγξουν ειδικά στη δουλειά και την οδήγηση- τότε μιλάμε για μια ευχάριστη βδομάδα που θα τους ευνοήσει στο φλερτ και τη διασκέδαση αλλά και σε επιχειρηματικά σχέδια ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά τους, ιδίως τους γεννημένους 18-20/02 και 12-14/03. Αισθήματα ζήλιας και χειριστικές κινήσεις ενδέχεται να προκύψουν στα ερωτικά τους.

Αντιφατική η βδομάδα αυτή…τι λες κι εσύ; Σίγουρα όχι βαρετή με μια Πανσέληνο να περιμένει στη γωνία, ελπίζω μόνο να έχει καθαρό ουρανό για να την απολαύσω! Φιλιά μέχρι την άλλη επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε.

Από τη Σουλάη Κατερίνα