Αρχική Ν. Κορινθίας Αποχώρησε η Κορίνθια Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου από το MasterChef 5

Αποχώρησε η Κορίνθια Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου από το MasterChef 5

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου έκανε μια δυναμική είσοδο στο MasterChef 5, αφού στις οντισιόν κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με το τηγανητό ρύζι.

Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ δοκίμασαν το ιδιαίτερο πιάτο της και δίχως δεύτερη σκέψη της έδωσαν όχι ένα αλλά τρία «ναι» φόρεσε τη λευκή ποδιά και πέρασε απευθείας στο σπίτι.

Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο (30/03), δε φάνηκε τόσο τυχερή, αφού το πιάτο αντιγραφής που έφερε την υπογραφή του Αντώνη Δρακουλαράκου, τη δυσκόλεψε αρκετά και έτσι ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μετά τη «μονομαχία» με τον Παύλο.

Ας πάμε όμως να γνωρίσουμε καλύτερα την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου ετοίμασε τις βαλίτσες και ταξίδεψε από την Κόρινθο, τον τόπο καταγωγής της, για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 28χρονη παίκτρια βρέθηκε στο κατώφλι του διαγωνισμού. Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο MasterChef 4, αλλά μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή της στέρησε τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Αυτή η «αναποδιά» δεν την κράτησε πίσω και αποφάσισε να κυνηγήσει και πάλι τα όνειρά της και να δηλώσει συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο.

Η ίδια δηλώνει φανατική θαυμάστρια του MasterChef και μάλιστα ο τρόπος που μιλάει και εκφράζει τις απόψεις του ο Σωτήρης Κοντιζάς την έκαναν να αλλάξει τρόπο σκέψης σε ό,τι αφορά τη μαγειρική.

«Σέβομαι πολύ τον Κοντιζά και ο τρόπος που μιλάει με έκανε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου. Τον Κουτσόπουλο από την άλλη τον θεωρώ τον πιο αυστηρό απ’ όλους», είχε δηλώσει στις οντισιόν.

Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική, αλλά επειδή βαριέται συχνά θέλησε να δοκιμάσει και τις δυνατότητές της στη μαγειρική.

Εξ΄ αρχής πίστευε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει ισάξια και στην αλμυρή κουζίνα και το μόνο που θα μπορούσε να την καταβάλει, αν δεν το διαχειριζόταν σωστά, ήταν το άγχος της.

Όπως είδαμε κατάφερε να το ελέγξει και να φτάσει στους δώδεκα καλύτερους παίκτες του MasterChef 5.

Όταν ρωτούν τι είναι αυτό που την χαρακτηρίζει η Κωνσταντίνα απαντά: «Η ευθύτητα και η αφοπλιστική ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτά που έχω να πω δυσαρεστήσουν κάποιους».

Προηγούμενο άρθροΠρώτα το χειροκρότημα στους γιατρούς, μετά η δίωξη
Επόμενο άρθροΈνταλμα σύλληψης σε Πολάκη, Βαξεβάνη και αστυνομικούς που αποκάλυψαν τη φρουρά του Φουρθιώτη