Αρχική Eπικαιρότητα Πορτοφολάς ετών… 10 συνελήφθη στον Πύργο!

Πορτοφολάς ετών… 10 συνελήφθη στον Πύργο!

Ζωηρή έκπληξη δοκίμασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο, όταν τους κάλεσε μία κάτοικος της πόλης και τους υπέδειξε ένα 10χρονο αγοράκι, ως αυτόν που λίγο νωρίτερα άνοιξε την τσάντα της και άρπαξε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε μετρητά και κάρτες!

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το ανήλικο αγόρι, το οποίο στην αρχή προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο τελικά ομολόγησε ότι έβαλε «χέρι» στην τσάντα της ανυποψίαστης γυναίκας και άρπαξε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε 70 ευρώ. Από τον σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του «άγουρου» δράστη ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αφού προηγουμένως πρόλαβε να ξοδέψει τα υπόλοιπα 20!

Τα χρήματα αποδόθηκαν στην γυναίκα και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν τον πιτσιρίκο την Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος. Οι αστυνομικοί, όμως, αναζητούν και τους γονείς του 10χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ανήλικος πορτοφολάς συνελήφθη και στην Πάτρα

Άλλος ένας ανήλικος πορτοφολάς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα! Πρόκειται για έναν 15χρονο, ο οποίος έκλεψε από την τσέπη ενός άνδρα 20 ευρώ, αλλά εκείνος τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς. Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, το κλεμμένο ποσό βρέθηκε πάνω στον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.