Αρχική Ν. Μεσσηνίας Χάθηκε στην Καλαμάτα – Από τα τέλη Ιουλίου αγνοούνται τα ίχνη του

Χάθηκε στην Καλαμάτα – Από τα τέλη Ιουλίου αγνοούνται τα ίχνη του

Βάσιμες πληροφορίες καταδεικνύουν την Καλαμάτα ως τελευταίο προορισμό του αγνοούμενου νέου από την Σουηδία, στις 30 Ιουλίου.Πρόκειται για τον Φρέντρικ Ρόζενμπερκ 23 χρόνων από την Σουηδία. Στις 17 Ιουλίου εξαφανίστηκε από την Νέρχα της Ισπανίας από όπου και σταμάτησε να έχει επαφή με τους δικούς του ανθρώπους.

Βάσει τελευταίων πληροφοριών, ο Φρέντρικ ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω Κροατίας τέλη Ιουλίου 2020 και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φρέντρικ Ρόζενμπεργκ από τους γονείς του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν δικής τους επιθυμίας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φρέντρικ Ρόζενμπεργκ έχει ύψος 1,82μ., κανονικό βάρος, ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Για την περίπτωσή του έχει σημάνει Missing Alert

www.anikolouli.gr

Προηγούμενο άρθροΈκλεψαν εμπορεύματα από καταστήματα σε Κιάτο και Κόρινθο – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
Επόμενο άρθροΣτ.Μπινιάρης: Θα δημιουργήσουμε ευέλικτα οικονομικά προγράμματα για τα ΚΔΑΠ αν δεν λυθεί κυβερνητικά το θέμα