Αρχική Ν. Κορινθίας Η ΠΑΣ Κόρινθος απαντά στον Δ.Μπίτζιο για τον ιδρώτα της οικογένειάς του...

Η ΠΑΣ Κόρινθος απαντά στον Δ.Μπίτζιο για τον ιδρώτα της οικογένειάς του να φτιάξει το γήπεδο του Συνοικισμού……!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση Θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις για την αναφορά που κάνει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Μπίτζιος Δημήτριος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook για το γήπεδο συνοικισμού και υπογράφει ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας.

(Α )Η μόνη ομάδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την περιοχή του Συνοικισμού ο ΠΑΣ κυψελος (σωματείο μάλιστα που το διοικησαμε για δύο χρόνια για να μην συγχωνευθει και αφανιστεί) αδιάκοπα έως και σήμερα 2020 αγωνίζεται στο γήπεδο Συνοικισμού γεγονός που θα έπρεπε ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ να γνωρίζει.

(Β )Μας γνωστοποιεί ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ότι ο παππούς και ο πατέρας του έχτισαν το γήπεδο με κόπο και ιδρώτα. Όσο και αν προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι το οποίο να συνδέει την οικογένεια Μπιτζιου με το Συνοικισμό δεν βρήκαμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και προφανώς ο συντάκτης του κειμένου εσκεμμένα ψεύδεται και προσπαθεί να παραπλανήσει αλλά βεβαίως το μονο που καταφέρνει είναι η γελοιοποίηση του θεάματος.
( γ )Το γεγονός ότι δεν αποδέχεται ότι η ιδιοκτησία ως όρος του δικαίου αναγνωρίζει την κυριότητα και το απόλυτο δικαίωμα στη χρήση και εκμετάλλευση και τελεί υπό την προστασία του κράτους το έχει αποδείξει πρόσφατα σε άλλα γεγονότα που έχει πρωταγωνιστήσει.
Επειδή η αφέλεια και η ασχετοσύνη μπορεί και γίνεται επικίνδυνη κάποιες στιγμές στο δημόσιο βίο καλούμε τον Δήμαρχο κύριο Νανόπουλο να αποδοκιμάσει την εν λόγω ανάρτηση του υφιστάμενου του και να κινηθεί στο πλαίσιο συνεργασίας και λογικής που μας έδειξε και συμβούλεψε μόλις πριν από 24 ώρες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Νίκας.
Δ/Σ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚαθαρή η Κορινθία και σήμερα – 1 κρούσμα στην Αρκαδία
Επόμενο άρθρο27χρονος θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας