Αρχική Eπικαιρότητα Παράταση ως τη Δευτέρα 20 Ιουλίου για τα μηχανογραφικά

Παράταση ως τη Δευτέρα 20 Ιουλίου για τα μηχανογραφικά

Από το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν τηνΠαρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 μετά τις 13.00 μ.μ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους σε αυτήν την ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων. Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ.

Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.