Αρχική Eπικαιρότητα Πόπη Τσαπανίδου: Δάκρυσε μιλώντας για το νεκρό σύζυγό της – ΒΙΝΤΕΟ

Πόπη Τσαπανίδου: Δάκρυσε μιλώντας για το νεκρό σύζυγό της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι… ο Άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του συζύγου της, όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους.

«Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της «χαρμολύπης». Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Είναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη κι αν είναι» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου και συνέχισε συγκινημένη: «Λέω κάθε μέρα ότι τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που είπα πως αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να μου πει καλά τα κατάφερες».

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη, η οποία τραβήχτηκε πριν από περίπου 21 χρόνια και στην οποία οι τρεις κόρες της Πόπης Τσαπανίδου μιλούν για τη μαμά τους. «Παιδιά πόσο πίσω με πήγατε. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά, χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα άλλα» είπε η Πόπη Τσαπανίδου μετά την προβολή του βίντεο.