Αρχική Ν. Αρκαδίας Κρούσμα στην Τρίπολη: Ελέγχονται 60 δείγματα από τις επαφές του ασθενή

Κρούσμα στην Τρίπολη: Ελέγχονται 60 δείγματα από τις επαφές του ασθενή

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19 στην Τρίπολη είναι γεγονός και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Ο ασθενής που είναι τρόφιμος δομής ψυχικής υγείας και είχε νοσηλευτεί για άλλον λόγο και πριν κάποιες ημέρες στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, έχει ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αναφοράς, στο Ρίο.

Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης συλλέχθηκαν – και έχουν ήδη σταλεί – για έλεγχο περίπου 60 δείγματα από όλα τα – ενδεχομένως – εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Τα δείγματα που έχουν ληφθεί αφορούν τόσο στους εργαζόμενους της δομής ψυχικής υγείας όσο και σε ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση μας – μετά από επικοινωνία μας με τον διοικητή κ.Τζανή – δεν υπάρχει κάποιο άλλο ύποπτο περιστατικό ή θετικό κρούσμα στο νοσοκομείο αυτή την ώρα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την διοίκηση του νοσοκομείου και το ιατρικό προσωπικό, για να ελεγχθούν όλες οι πιθανότητες, ενώ τα δείγματα που συγκεντρώθηκαν, προωθήθηκαν άμεσα στην Αθήνα για έλεγχο, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πηγή είδησης | www.drt915.gr