Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημερώνει για την απόκτηση του τεστ ταχείας...

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημερώνει για την απόκτηση του τεστ ταχείας διάγνωσης

Ο Γιώργος Μπέζος, Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενημερώνει για τις τελευταιες εξελίξεις που αφορούν το Νοσοκομείο σχετικά με τον κορονοιό.

1ον. Εκτός από τα τεστ ταχείας διάγνωσης COVID 19 που θα διαθέτει το Νοσοκομείο Καλαμάτας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε συμφωνία και με εταιρία του χώρου έτσι ώστε από 10 Απρίλη να έχουμε στη διάθεσή μας και συσκευή μοριακής ανάλυσης και διαγνωστικής PCR (ως συνοδός εξοπλισμός-δεν την αγοράζουμε δλδ-) και τα κατάλληλα αντιδραστήρια προκειμένου άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα να έχουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων..
2ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Μεσσηνίων Αμερικής & Καναδά που απόψε την νύχτα επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος κος Δημόπουλος Τάσος και με ενημέρωσε ότι έχει γίνει μια προσπάθεια από πλευράς τους και έχει αγορασθεί σχετικό υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας και τις επόμενες τα αποστέλλουν.
3ον. Χθες για μια ακόμη μέρα η συλλογή αίματος πήγε πολύ καλά συλλέγοντας 35 φιάλες αίμα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από όλους μας!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!