Αρχική Eπικαιρότητα Συγκινητικό γράμμα στην μαμά της που την μεγάλωσε μόνη της ….!!!

Συγκινητικό γράμμα στην μαμά της που την μεγάλωσε μόνη της ….!!!

«Αγαπημένη μου μαμά,

δεν βρίσκω λόγια να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα έκανες για μένα όλα αυά τα χρόνια. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο και ήσουν μόνη, αλλά να ξέρεις πως τα κατάφερες και μάλιστα, πολύ καλά. Ήσουν μητέρα και πατέρας μου μαζί, το σπουδαιότερο πρότυπο που θα μπορούσα να έχω ποτέ μου. Αγαπώ αυτό που έγινα και το οφείλω σε σένα που πήρες εκείνη τη μεγάλη απόφαση να θυσιάσεις τα πάντα για να γίνεις ο καλύτερος γονιός που θα μπορούσα να έχω ποτέ. Είσαι για μένα η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο, ανιδιοτελής, αλύγιστη και αφοσιωμένη στον ιερό σκοπό σου: εκείνον της μητρότητας.

Και ξέρω πως δεν ήμουν το καλύτερο παιδί, πως σου έκανα τη ζωή δύσκολη, ακόμη κι αν τότε δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Βλέπεις, όλοι γύρω μου είχαν δύο γονείς κι ένιωθα, συχνά, μειονεκτικά. Ώσπου, ωρίμασα και είδα τον θησαυρό που είχα στα χέρια μου: εσένα. Μία μητέρα που βάζει το παιδί της πάνω απ’ όλα, χωρίς εξαιρέσεις και συμβιβασμούς. Που φροντίζει να μην του λείψει τίποτα, ακόμη κι αν εκείνη έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που φρόντισε τον εαυτό της. Που το δέχεται όπως είναι, ακόμη κι αν εκείνο της λέει πράγματα που την πληγώνουν επειδή νιώθει διαφορετικό απ’ τον περίγυρό του.

Τώρα που ανοίγω τα φτερά μου, σου υπόσχομαι πως θα σε κάνω περήφανη σε κάθε βήμα μου και πως θα σου δώσω κι εγώ διπλή και τρίδιπλη την αγάπη που νιώθω, όπως έκανες εσύ για μένα. Όχι επειδή σου το χρωστάω, αλλά επειδή το αξίζεις όσο κανείς. Εσύ μου έδωσες την πίστη που έχω στον εαυτό μου, το κίνητρο να παλεύω για το καλύτερο και την αστείρευτη αγάπη μου για τη ζωή.