Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι-Δ.Βασιλείου: O Γ.Γκιώνης έχει πιάσει τον Πάπα από τα ………..

Λουτράκι-Δ.Βασιλείου: O Γ.Γκιώνης έχει πιάσει τον Πάπα από τα ………..

Του Δημήτρη Βασιλείου, δημοτικού συμβούλου. 
Λουτράκι 11/2/2020

Στη συνεδρίαση του δ/σ χθες, έγινε μια μεγάλη απρέπεια από μέρους του δημάρχου που καταφέρνει να διοικεί τον Δήμο έχοντας στην παράταξή του 9 δημοτικούς συμβούλους στο σύνολο των 27 που το απαρτίζουν.

Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι καταφέρνει άριστα, να σπρώχνει στην άκρη κάθε υποτιθέμενο εμπόδιο που συναντά ή να αρνείται μετά βδελυγμίας κάθε βοήθεια που του προσφέρεται. Γιατί άραγε; Βέβαια σαν συμπαραστάτες του, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, θα δει και κάποια σοβαρή, αλλά καλά συγκεκαλημένη, βοήθεια που του προσφέρουν και από κάποιες από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τούτο φαίνεται καθαρά από τις τοποθετήσεις των στο δ/σ.

Ο δήμαρχος έχει πείσει τον εαυτό του και τους παρ’ αυτώ ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει μόνος. Δεν θέλει την βοήθεια κανενός. Βέβαια έχει κάθε δίκιο. Αυτός είναι δήμαρχος για τρίτη τετραετία και έχει πιάσει τον Πάπα από τα …..και αυτήν ήταν η απρέπειά του.

3 παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προσφέρθηκαν να βοηθήσουν να αντιμετωπιστούν τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν Δήμος συστήνοντας μια επιτροπή απ’ όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δημάρχου συμπεριλαμβανομένου. Όμως αλλοίμονο, να βάλλει τώρα και άλλους να ανακατεύονται στις δουλειές του; Αφού τα καταφέρνει άριστα και μόνος του, μα εντελώς μόνος του. Άντε να ζητήσει και μια μικρή βοήθεια από κάποιον νομικό.

Τι έχει καταφέρει όμως μέχρι τώρα; Έχει καταφέρει να φτάσουμε στο παρά πέντε να χάσουμε το ΣΠΑ και πάμε να ξεπουλήσουμε και την υπόλοιπη δημοτική περιουσία. Παίζει ή και θα παίξει καλά το παιχνίδι της άμεσης ανάγκης να κάνουμε αυτά που θα μας πει. Θέλει διακαώς μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε και προκειμένου να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που αυτός και μόνον αυτός θεωρεί πρόσφορο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει κανέναν στα πόδια του. Θέλει νάχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Τάχει καταφέρει να μας κάνει όλους να τον αφήνουμε ήσυχο. Δεν θέλει καμία βοήθεια και κανέναν έλεγχο, μέχρι τώρα τα καταφέρνει καλά.

Του εφιστούμε όμως την προσοχή του. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την δημοτική περιουσία μόνος και κατά το δικό του δοκούν. Έχει τεράστιες ευθύνες, πρέπει να τις λάβει υπ’ όψιν του. Δεν παίζουν παιχνίδια με τη δημόσια περιουσία. Πρέπει να αναλογιστεί ότι εκκρεμεί και το Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου όπου δικάζεται με το βούλευμα 30/18. Το έχει ξεχάσει; Του συνιστούμε να προσέξει και να πάψει να είναι τόσο ακατάδεκτος και αλαζών! Δεν είναι κακό να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του τις μόλις προαναφερθείσες συστάσεις. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε αποτελεσματικά την περιουσία του Δήμου μας.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο Ιατρικό Φαλήρου – Μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» (βιντεο)
Επόμενο άρθροΣυγκινητικό γράμμα στην μαμά της που την μεγάλωσε μόνη της ….!!!