Αρχική Ν. Κορινθίας O Δήμος Κορινθίων αγοράζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προς 11.780 ευρώ, ενώ ο...

O Δήμος Κορινθίων αγοράζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προς 11.780 ευρώ, ενώ ο Δήμος Αγρινίου αγοράζει 95 χριστουγεννιάτικα δέντρα προς 7.940 ευρώ

Δεν χρειάζεται πλέον νομίζω να γράφω για την αλαζονεία του Δήμου Κορινθίων γιατί κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά το ότι μία νέα Δημοτική Αρχή κάνει του κεφαλιού τους με τα χρήματα των Δημοτών θα το φωνάζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Βγάζει απόφαση λοιπόν το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων χθες να αγοράσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προς 11.780 ευρώ. Και να διευκρινίσω ότι λατρεύω τα Χριστούγεννα και μου αρέσει κάθε είδος στολισμού ενώ το σπίτι μου όποιος με γνωρίζει είναι ένα πραγματικό πανηγύρι τις γιορτές.

Ομως ψάχνοντας σε άλλους Δήμους τι αποφάσεις πήραν για τους στολισμούς της πόλης τους έπεσα πάνω στο Δήμο Αγρινίου που με απόφαση στην Διαύγεια αγοράζει 95 δέντρα προς 7.940 ευρώ. Τι σκέφτηκε αυτός ο Δήμαρχος άραγε; Να γεμίσει την πόλη του με στολισμένα δέντρα, κάθε πλατεία και κάθε γειτονιά ενώ ανάμεσά τους υπάρχει ένα δέντρο ύψους 15 μέτρων που προφανώς θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ενώ εμείς αγοράζουμε μόνο ένα προς 11.780 ευρώ…….. Δεν χρειαζόμαστε στολισμό μόνο στο κέντρο της πόλης μας Δήμαρχε και κύριε Κουτσογκίλα. Χρειαζόμαστε να βγούμε έστω και λίγες μέρες από την μιζέρια μας και ακόμη και αν το θέλετε από την μιζέρια που προκαλείτε εσείς αφού βλέπουμε αυτά τα αίσχη μπροστά μας……..