Αρχική Ν. Κορινθίας Προφητική η Αντιδημαρχία Τουρισμού στο Δήμο Κορινθίων – Χρειαζόταν με τόσους ξένους...

Προφητική η Αντιδημαρχία Τουρισμού στο Δήμο Κορινθίων – Χρειαζόταν με τόσους ξένους στην πόλη μας !!

Ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Αλέξανδρος Πνευματικός κατηγορήθηκε ότι δεν είχε στο Δήμο περιλάβει Αντιδήμαρχο Τουρισμού που θα ασχοληθεί με τους χιλιάδες τουρίστες που θα έρθουν τώρα επί νέας Δημαρχίας να κατακλύσουν την πόλη και να αφήσουν χιλιάδες δολλάρια. Αρχής γενομένης κατά τους προεκλογικούς λόγους τα κρουαζιερόπλοια.

Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα ονειρευόμαστε, χαλάει και αυτό το ρημάδι το όνειρο από το παναθεματισμένο ξυπνητήρι και ξυπνάς και πριν προλάβεις να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ στο κέντρο της πόλης, τσουπ σκάνε οι ξένοι στην πόλη που είσαι Αντιδήμαρχος Τουρισμού. Και ενώ κατευθύνεσαι βιαστικά προς το σπίτι σου να βάλεις κοστούμι, φράκο, παπιγιόν, ότι τελος πάντων επίσημο βρεις μπροστά σου, σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε πως είναι μετανάστες….. !!!!

Δεν πειράζει, σκέφτεσαι, έτσι κι αλλιώς δεν δήλωσες και πουθενά την εθνικότητα των τουριστών. Κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι δεν έφερες τουρίστες λοιπόν…..

Γυρίζεις ικανοποιημένος, η σκέψη στρώνει, η καρδιά πηγαίνει στην θέση της και συνεχίζουμε τον δρόμο που χάραξε η Νέα Δημοτική Αρχή…. !!!