Αρχική Ν. Κορινθίας Νεμέα Μπροστά: Η πρώτη δήλωση Υποψηφιότητας Συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Νεμέας

Νεμέα Μπροστά: Η πρώτη δήλωση Υποψηφιότητας Συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Νεμέας

Φίλοι και φίλες,

Ύστερα από παρότρυνση πολλών από εσάς,  πολλή σκέψη  και  έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω απέναντί σας, αποφάσισα τη συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, σε επίπεδο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ της ΝΕΜΕΑΣ.

Στην απόφασή μου αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο νέος εκλογικός νόμος ορίζει τα Τοπικά Συμβούλια να είναι σε ξεχωριστά και ανεξάρτητα πλέον ψηφοδέλτια από τους κεντρικούς συνδυασμούς. Αυτό για μένα δίνει αυτόματα άλλη αξία στο ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Κοινότητας της Νεμέας, αφού το αναβαθμίζει θεσμικά και λειτουργικά. Στην προσπάθειά μου αυτή, δεν είμαι μόνος:  έχω τη χαρά να έχουν αποδεχθεί την πρότασή μου για σχηματισμό ψηφοδελτίου πολλά αξιόλογα άτομα, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, άτομα απλά, άτομα που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα, που ζουν και εργάζονται στη Νεμέα και επομένως γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα του απλού Νεμεάτη  στο σπίτι, στη γειτονιά, στην εργασία, στο σχολείο και στην καθημερινότητά του γενικά.

Ενωθήκαμε λοιπόν  σ’ ένα ψηφοδέλτιο, με σκοπό να παλέψουμε για την Πόλη που ζούμε και για τα προβλήματα όλων μας, δημιουργώντας μία συμπαγή ομάδα, για την οποία είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση σήμερα, να μιλήσω επίσημα  και να ανακοινώσω ότι θα διεκδικήσει στις  προσεχείς εκλογές την Τοπική Κοινότητα της Νεμέας.

Το όνομα του Συνδυασμού μας «ΝΕΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Τα ονόματα των υπολοίπων υποψηφίων – συνοδοιπόρων μου, θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής 5-5-2019, οπότε θα κατατεθεί και ο Συνδυασμός μας στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Σας ευχαριστώ θερμά, γιατί πάντα σας είχα δίπλα μου, αλλά και γιατί ξέρω πως και αυτή μας την προσπάθεια θα την αγκαλιάσετε και θα την στηρίξετε.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Γ. Μπενέκος

Πηγή: nemeapress.gr