Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης κρίθηκε από τους πολίτες για το έργο...

Κώστας Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης κρίθηκε από τους πολίτες για το έργο του και θα κριθεί και πάλι

Απάντηση του Κώστα Τζιούμη στη δημοσίευση του Γιάννη Σμυρνιώτη σχετικά με τα έργα που έγιναν επί θητείας του.

 Κώστας Τζιούμης:

Επειδή ο κύριος Σμυρνιώτης συνηθίζει να μιλάει μέσω του facebook τις τελευταίες μέρες,θα του απαντήσω και εγώ μέσω του facebook. 

Βλέπω ότι παραδέχτηκε, ότι το 2010 υπήρχαν 4.500.000 ευρώ ενταγμένα στο πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων, υπήρχαν όλες οι μελέτες έτοιμες και αυτός ολοκλήρωσε το έργο της πεζοδρόμησης του κέντρου και της Πλατείας Πετρινού, παράλληλα δε ήταν σε εξέλιξη η ανάπλαση της πλατείας Άρεως με τα χρήματα, εννοείται, εξασφαλισμένα στο ταμείο.
Άρα είναι σαφέστατο ότι απλώς ολοκλήρωσε έργα το οποίο ήταν έτοιμα από τους προηγούμενους.

Τώρα για το υπόλοιπο έργο του, που ο ίδιος λέει ότι ήταν 30.000.000 €, γι’ αυτό κρίθηκε από τους πολίτες,όπως και γενικώς για τα πεπραγμένα του, το 2014 και σε δύο μήνες θα κριθεί και πάλι. 

Αυτό που βέβαια ξέχασε να πει είναι, ότι βρήκε ταμειακό υπόλοιπο 9.000.000 € και παρέδωσε 3.450.000 €. 

Τώρα, όσο αφορά το δημόσιο διάλογο, εκ των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί την προεκλογική περίοδο και εμείς εννοείται ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι και θα επιδιώξουμε να κάνουμε, με όλους, από οποιοδήποτε βήμα και για οποιοδήποτε θέμα.

Προηγούμενο άρθροΗ Λένα Χρήστου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Ανεξάρτητη Παράταξη “Μαζί Μπορούμε” του Τιμολέοντος Πιέτρη
Επόμενο άρθροΗ ΔΕΗ «ψαλιδίζει» την έκπτωση για τους συνεπείς από το 15% στο 10%