Αρχική Ν. Ηλείας Αμαλιάδα: Φθορά στο γραφείο των ‘Ελλήνων Συνέλευσις’

Αμαλιάδα: Φθορά στο γραφείο των ‘Ελλήνων Συνέλευσις’

Φθορά στα γραφεία των ‘Ελλήνων Συνέλευσις’ στην Αμαλιάδα, προκάλεσαν άγνωστοι χθες τα ξημερώματα και ήδη έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων ενώ την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 1:30 και 2 χθες τα ξημερώματα και όπως αναφέρει ο πρόεδρος του γραφείου κ. Παναγιώτης Νερατζάκης, το ‘χτύπημα’ ήταν διπλό.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ειδοποιήθηκε από περίοικο τα ξημερώματα, όπως ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, και όταν έφθασε στο σημείο που βρίσκεται το γραφείο, επί της οδού Φιλελλήνων 27, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν πετάξει ένα τούβλο και μία πέτρα στην τζαμαρία του γραφείου με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές.

Οι περίοικοι άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και λίγη ώρα αργότερα άκουσαν έναν δεύτερο θόρυβο και τότε ήταν που φοβήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία. Εικάζεται ότι τα άγνωστα άτομα ‘χτύπησαν’ δύο φορές, την πρώτη πετώντας ένα τούβλο στην τζαμαρία και την δεύτερη μία πέτρα.

«Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Πήγαμε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων. Έχουμε 400 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και τουλάχιστον τα 200 έχουν δεχθεί επίθεση» αναφέρει ο κ. Νερατζάκης, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό ότι από πέρυσι έχει κατατεθεί έγγραφη αναφορά στην Αστυνομία εφιστώντας την προσοχή για το ενδεχόμενο επίθεσης στο γραφείο και τελικά όπως λέει οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με το συγκεκριμένο ‘χτύπημα’.

Πηγή: patrisnews.com