Αρχική Ν. Κορινθίας Παύλος Πολάκης: “Συγχαρητήρια στο Νοσοκομείο Κορίνθου”!!

Παύλος Πολάκης: “Συγχαρητήρια στο Νοσοκομείο Κορίνθου”!!

Οπως ανεφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ανακαλούνται με δικαστικές αποφάσεις οι αναστολές που είχαν επιτύχει οι εργολάβοι καθαριότητας στα ιενικά Νοσοκομεία της Κορίνθου, της Τρίπολης και της Σπάρτης.

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σήμερα για την ευτυχή κατάληξη τριών (3) ακόμα από τις μάχες που διεξάγουμε τα τελευταία χρόνια (και) στα δικαστήρια, με τους εργολάβους διαφόρων υπηρεσιών που βρήκαμε εγκατεστημένους στα δημόσια νοσοκομεία. Η απομάκρυνσή τους άλλωστε αποτέλεσε μια από τις πρώτες μέριμνες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όταν αναλάβαμε, με σκοπό την ομαλοποίηση των όρων και συνθηκών εργασίας ενός μεγάλου αριθμού εργαζομένων στη δημόσια Υγεία και την εξοικονόμηση πόρων.

Έτσι, με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα ότι με δικαστικές αποφάσεις ανακαλούνται πλέον οι αναστολές που είχαν επιτύχει οι εργολάβοι καθαριότητας στα Γενικά Νοσοκομεία της Κορίνθου, της Τρίπολης και της Σπάρτης και πλέον οι Διοικήσεις των μονάδων αυτών είναι ελεύθερες (και έχουν ήδη ξεκινήσει) να καλέσουν το προσωπικό καθαριότητας και να προχωρήσουν τάχιστα στη σύναψη συμβάσεων εργασίας. Τα συγκεκριμένα νοσοκομεία είχαν μάλιστα ήδη καταφέρει το ίδιο στο παρελθόν και με τους εργολάβους σίτισης (Κόρινθος και Τρίπολη) και φύλαξης (Σπάρτη).

Δίνουμε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτές τις επιτυχίες και συνεχίζουμε άοκνα μέχρι την οριστική απαλλαγή από τους εργολάβους, σε όλες τις μονάδες του δημόσιου συστήματος Υγείας σε όλη την χώρα.

Το Γραφείο Τύπου
του Αν. Υπουργού Υγείας
Παύλου Πολάκη

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία από συνταξιούχους της Εθνικής στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στο Ναύπλιο (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για τα Άγια Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Κορίνθου (Βίντεο)