Αρχική Ν. Αργολίδος Διαμαρτυρία από συνταξιούχους της Εθνικής στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στο Ναύπλιο...

Διαμαρτυρία από συνταξιούχους της Εθνικής στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας Νομού Αργολίδας, σε συντονισμό με τον (Πανελλήνιο) Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΤΕ και μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ, για αποκλεισμούς ταυτόχρονα όλων των κεντρικών Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, προχώρησαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:30 το πρωί σε συμβολική διαμαρτυρία , στο κεντρικό κατάστημα στο Ναύπλιο στην οδό Μπουμπουλίνας, ενώ ανάρτησαν και πανό στην είσοδο της Τράπεζας.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

Για να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά την καταβολή της αυθαίρετα διακοπείσας επικούρησής μας από τη Διοίκηση της ΕΤΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ για συμμετοχή ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους της ΕΤΕ του Νομού Χανίων.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους συναδέλφους μας του Καταστήματος Χανίων να μας συμπαρασταθούν και να συμπαραταχθούν μαζί μας για την διεκδίκηση και της επικούρησης και την διάσωση του ασφαλιστικού μας φορέα-ΤΥΠΕΤ- που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει μετά την διακοπή της μερικής χρηματοδότησής του.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναλλασσόμενους να μας συμπαρασταθούν απέχοντας από της συναλλαγές με την ΕΤΕ την ημέρα αυτή , ζητώντας την κατανόησή τους για το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα , που εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουμε με την στέρηση του 1/3 των μηνιαίων μας συνταξιοδοτικών παροχών .

ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση της ΕΤΕ να αποσύρει την άστοχη , άδικη και ποινικά κολάσιμη απόφασή της για την στέρηση της επικούρησής μας Να αξιολογήσει τις απανωτές θετικές για εμάς δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται για τη δικαίωσή μας από τα δικαστήρια , στις αγωγές που έχουμε καταθέσει, με καταδίκη της ΕΤΕ και καταβολή άμεσα των ποσών , που έχει παύσει να μας δίνει από το περυσινό Νοέμβριο , ενώ παράλληλα επιβάλλεται ‘’ να συνεχίσει την καταβολή της εν λόγω παροχής στους δικαιούχους πρώην εργαζόμενούς της από τούδε και εφ εξής και ισοβίως για ένα έκαστο’’(απόφαση 2221/2018 ΜΠΑ).

ΚΑΛΟΥΜΕ για μία ακόμη φορά την κυβέρνηση να παύσει να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου , παρακολουθώντας αδιάφορα την έντονη πραξικοπηματική στάση της διοίκησης της ΕΤΕ , και να παρέμβει ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιβάλλοντας την αποκατάσταση της στέρηση ς των πόρων της επικούρησής μας και την εύρυθμη λειτουργία του Λογαριασμού Επικούρησης ( ΛΕΠΕΤΕ) .

Ο οποίος Λογαριασμός εδώ και 79 χρόνια συντελεί στην αξιοπρεπή μας διαβίωση , αποδίδοντας τις εισφορές μας και τις εισφορές της ΕΤΕ που υποχρεούται βάσει διμερούς σύμβασης να καταβάλλει. Επιπλέον δε η ΕΤΕ να επιστρέψει τα κλεμμένα αποθεματικά του Λογαριασμού , που ‘’ εξαφάνισε ‘’ μέσω ΑΜΚ η αγοράς ομολόγων , που μέσω του PSI έγιναν ‘’καπνός’’.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες Μελωδίες από το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΠαύλος Πολάκης: “Συγχαρητήρια στο Νοσοκομείο Κορίνθου”!!