Αρχική Ν. Μεσσηνίας Με φορτηγά και φορτωτές το μάζεμα των σκουπιδιών στην Καλαμάτα

Με φορτηγά και φορτωτές το μάζεμα των σκουπιδιών στην Καλαμάτα

Βελτιώνεται η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους της Καλαμάτας, καθώς φορτηγά και φορτωτές του δήμου βγήκαν στην πόλη και μάζεψαν τους σωρούς των σκουπιδιών γύρω από τους υπόγειους κάδους, ξεκινώντας από κεντρικά σημεία.

Ακόμα, με τη συνδρομή της κυβέρνησης, με ΦΕΚ επιστρέφουν 12 εργαζόμενοι της καθαριότητας και από σήμερα αναμένεται να εξομαλυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 208, τεύχος Α’/11.12.2018) o νόμος υπ’ αριθμ. 4582, στο άρθρο 77 του οποίου αναφέρεται ότι “η διάρκεια των συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του προσωπικού που περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018 (τ. ΑΣΕΠ 4/2018) και απασχολείται προσωρινά, σύμφωνα με την παρ. 18 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α’ 28), παρατείνεται από τη λήξη τους και μέχρι τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018 από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού”.

Μετά από αυτό επανέρχονται στην εργασία τους, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας, 12 άτομα, οδηγοί απορριμματοφόρων και εργάτες καθαριότητας, γεγονός που θα οδηγήσει στην εξομάλυνση της κατάστασης, όσον αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΔήλωση-«βόμβα» Καμμένου: Παραιτούμαι από το υπουργείο αν οι Σκοπιανοί ψηφίσουν τη συμφωνία
Επόμενο άρθροΔιαρρήκτες μπήκαν στο γραφείο των Αμεα στο παλιό δημαρχείο Τρίπολης!!