Αρχική Ν. Κορινθίας Απέτρεψε ‘πολιτιστική εκδήλωση’ που θα οργάνωνε βαρυποινίτης ο Δήμαρχος Κορίνθου Α. Πνευματικός...

Απέτρεψε ‘πολιτιστική εκδήλωση’ που θα οργάνωνε βαρυποινίτης ο Δήμαρχος Κορίνθου Α. Πνευματικός (Βίντεο)

Την Παρασκευή 18-5-2018 πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και αυτό του ΚΕΠΑΠ και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Σε συζήτηση σχετική για αυτό το θέμα, ο Δήμαρχος Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός, ‘παραίτησε’ τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ, Γιώργο Οικονόμου.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμαρχος απαίτησε την παραίτηση του Προέδρου του ΚΕΠΑΠ Γ. Οικονόμου και τον ‘παραίτησε’ από Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ στο Δ.Σ, διότι ο κ. Οικονόμου εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ να παραχωρηθεί το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κορίνθου, σε αθλητικό σύλλογο που αποδείχθηκε μαϊμού, καθώς όπως προέκυψε από έλεγχο που διέταξε ο ίδιος ο Δήμαρχος την τελευταία στιγμή, βρέθηκε ότι ήταν προσωπική επιχείρηση εγκλείστου στον Κορυδαλλό για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και που θα διοργάνωνε κατά τον εισηγητή πρώην Πρόεδρο, ‘πολιτιστικούς αγώνες’ πάλης σε ‘κλουβιά’.

Στο Δ.Σ. ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γ. Οικονόμου, επικαλέστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι ήταν μια ‘πολιτιστική εκδήλωση’ πολεμικών τεχνών, ενώ παράλληλα επανέλαβε την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Χρήστου Χασικίδη, για τον Δήμο Κορινθίων, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

 

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Νανόπουλου, του κ. Χασικίδη, του κ. Μουρούτσου, του κ. Πανταζή κ.α.