Αρχική Ν. Κορινθίας Δείτε την απάντηση του Δημάρχου στους Νανόπουλο-Σταυρέλη-Χασικίδη για το ΚΕΠΑΠ

Δείτε την απάντηση του Δημάρχου στους Νανόπουλο-Σταυρέλη-Χασικίδη για το ΚΕΠΑΠ

“Ο κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο κ. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ο κ. ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ υποψήφιοι για Δήμαρχοι στην Κόρινθο, στο Δημοτικό συμβούλιο έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν .

Δεν βρήκαν το θάρρος να καταδικάσουν την μεθόδευση από πλευράς προέδρου του ΚΕΠΑΠ κ. Οικονόμου Γιώργου να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου σε προσωπική επιχείρηση ενός βαρυποινίτη των φυλακών που παρουσιάστηκε με αίτηση του δια μέσου άλλου προσώπου σαν σύλλογος !!!

Μάλιστα δεν τους πειράζει μάλλον με αυτά που ειπώθηκαν, ή δια της σιωπής δεν ειπώθηκαν .

Ο κ. Μουρούτσος ξεκάθαρος τα βρήκε όλα καλά στήριξε Οικονόμου ( μάλλον θα είναι η φωνή του Κ. Σταυρέλη που δεν ακούστηκε) και είπε ότι χάσαμε που δεν έγινε η πολιτιστική – αθλητική εκδήλωση που κάποιοι κτυπιούνται χωρίς σχεδόν να υπάρχουν κανόνες μέσα σε κλουβιά.

Ο κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τα βρήκε όλα καλά και του δόθηκε η δυνατότητα με την υπερηφάνεια του πατέρα να μας πεί, ότι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βελεφόντη Αγίων Θεοδώρων που επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί απο τον βαρυποινίτη για την εκδήλωση είναι η κόρη του .

Ωραία η φιλοδοξία για να γίνουν Δήμαρχοι, αλλά ο Δήμος Κορινθίων εχει βαρύ και ιστορικό όνομα να μπαίνει σαν συνδιοργανωτής με βαρυποινίτες”.