Αρχική Ν. Λακωνίας Αγωνιστικό κάλεσμα από την Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Εργαζόμενη και άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, αγρότισσα, νέα μητέρα, φοιτήτρια, συνταξιούχε, μετανάστρια και πρόσφυγα, σε καλούμε να πάρεις μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην πλατεία της Σπάρτης, την Τρίτη, ώρα 10 π.μ..

Η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας δεν μπορεί να περιμένει!

Με τη μαζική συμμετοχή μας να επιστρέψουμε ως απαράδεκτα τα καλέσματα της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων να συνηθίσουμε την «ευέλικτη» δουλειά και τα σμπαραλιασμένα εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα, τις απολύσεις εγκύων, τη ζωή λάστιχο, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τη φτώχεια. Αρνούμαστε να συνεχίσουμε να αιμορραγούμε για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών κολοσσών, για τις ΝΑΤΟικές δαπάνες και εξοπλισμούς.

Δυναμώνουμε το διεθνιστικό μήνυμα της 1ης Μάη!

Εντείνουμε την πάλη μας ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ. Τώρα πρέπει να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις, τα στρατηγεία και οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ιμπεριαλιστών στην Ελλάδα. Στεκόμαστε αλληλέγγυες στις γυναίκες των γειτονικών λαών, στις χιλιάδες πρόσφυγες και τα παιδιά τους, στις γυναίκες θύματα των πολεμικών επεμβάσεων και συγκρούσεων του ΝΑΤΟ , ΗΠΑ, ΕΕ. Τα συμφέροντα των γυναικών των λαϊκών δυνάμεων είναι κοινά, ανεξάρτητα από εθνικότητα, φυλή, θρησκεία. Κοινός είναι και ο αντίπαλος: η ανισότιμη, εκμεταλλευτική κοινωνία.

Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Μέρα Αντιμπεριαλιστικής Δράσης στις 13 Μάη!

Ομάδα Γυναικών Σπάρτης