Αρχική Χωρίς κατηγορία Αν πέσει ο Τσίπρας Υπάρχει εναλλακτική;

Αν πέσει ο Τσίπρας Υπάρχει εναλλακτική;

Γράφει η Σωτηρία Ε. Παπαδοπούλου

Η αλήθεια είναι πως ο Τσίπρας κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες, αλλά εναντίον του, χωρίς να έχει ο ίδιος την απόλυτη ευθύνη της τραγικής κατάστασης της χώρας, όμως έχοντας ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο , κυρίως από την ανικανότητα του να κυβερνήσει, με τα όποια αποτελέσματα των οποίων τις επιπτώσεις βιώνουν οι Έλληνες.
Όμως επειδή έχω διαβάσει διάφορες αρλούμπες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις και ειδικά για την χθεσινή απεργία, ο λαός και οι πολίτες χθες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, σε μια χωρίς προηγούμενο κινητοποίηση και χωρίς να είναι κομματικά υποκινούμενη. Αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να περάσουν, η κοινωνία δεν τα αντέχει και δεν τ΄αποδέχεται, η κυβέρνηση έχασε κάθε κοινωνικό έρεισμα, θυσίασε στον βωμό της εξουσίας την ελπίδα που στήριξε επάνω τους ο ελληνικός λαός.
Υποθέτεις ότι καταρρέει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τι;
Δεν υπάρχει αυτός ο εκλεκτός που θα μπορέσει να δώσει στην χώρα μας αυτή την ώθηση που μόνο ένας μεγάλος ηγέτης θα ΄ταν ικανός την παρούσα στιγμή. Δεν υπάρχει όσο αφορά τους υπάρχοντες αρχηγούς των κομμάτων κανείς(μπορεί να γινόντουσαν καλοί δήμαρχοι ή περιφερειάρχες, άντε και υπουργοί, αλλά μέχρι εκεί), η πολιτική μας ηγεσία είναι κατώτερη των περιστάσεων, είναι πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα του προσφυγικού, της οικονομίας και εν γένει της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία εκτός του γεγονότος ότι της οφείλουμε, λειτουργεί εκδικητικά απέναντι στην χώρα μας και τον λαό της οδηγώντας μας στην εξαθλίωση και τον εξευτελισμό, συνεπικουρούμενη από την κυβέρνηση.
Και θα κλείσω με το ερώτημα των περισσοτέρων, πέφτοντας η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων, υπάρχει εναλλακτική;