Αρχική Χωρίς κατηγορία Λαοθάλασσα ενστόλων στον Ισθμό

Λαοθάλασσα ενστόλων στον Ισθμό

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Στάση στο μπλόκο του Ισθμού έκαναν ένστολοι απ όλη τη χώρα στην πορεία τους προς την Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής , για την δική τους προγραμματισμένη ένστολη διαμαρτυρία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα. Οι ένστολοι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις τους ως καταστολή στους δίκαιους αγώνες των αγροτών αλλά και όλων των κλάδων

Μεγαλειώδης θα είναι η συγκέντρωση μας στην Αθήνα. Οι κυβερνώντες κατάφεραν να ξεσηκώσουν κλάδο που δεν είχε στην κουλτούρα του την διαδήλωση. Ξεσήκωσαν τους ένστολους. Έπαιξαν με την απελπισία του κόσμου και των ένστολων. Έταξαν λαγούς με πετραχήλια και τώρα θα μας βρουν αντιμέτωπους. Περνάνε ότι θέλουν στη βουλή δεν ξέρω αν θα τα περάσουν στην κοινωνία

mpatsos1 «Η αστυνομία δεν είναι για να καταστέλλει αγώνες με δίκαια αιτήματα. Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, όλοι από τέτοιες οικογένειες είμαστε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή κατάσταση, όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζουμε ζήτημα επιβίωσης. Εμείς ερχόμαστε από την Ήπειρο».

mpatsos2Κινητοποιούμεθα εναντίον της λαίλαπας που ετοιμάζει η κυβέρνηση για όλους μας. Οι Έλληνες αστυνομικοί επειδή προερχόμαστε από τα φτωχά λαϊκά στρώματα παλεύουμε μαζί με το λαό για το λαό!

mpatsos3 Τα προβλήματα είναι κοινά. Η κοροϊδία συνεχίζεται! Όλο ζητούν περισσότερα, στέρεψε όμως η τσέπη όλων μας! Γι αυτό είμαστε και εμείς στους δρόμους !

mpatsos4 Ήρθαμε εδώ σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες, οδεύουμε προς την Αθήνα. Και εμάς μας εξαθλιώνουν με όσα θέλουν να περάσουν. Διαλύουν το ασφαλιστικό το συνταξιοδοτικό, γι αυτό βρισκόμαστε εδώ. Δεν θέλουμε να μας χρησιμοποιήσουν ως μακρύ χέρι για καταστολή κινητοποιήσεων.

Πηγή: Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ 6-7/2/16