Αρχική Χωρίς κατηγορία Προγραμματική Συμφωνία ΠΕΔιΣ Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο INALCO

Προγραμματική Συμφωνία ΠΕΔιΣ Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο INALCO

ο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη Προγραμματικής Συμφωνίας με το Πανεπιστήμιο INALCO- Sorbonne Paris Cité (Γαλλία), Προγραμματική Συμφωνία στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ».

Με τη συμφωνία αυτή θα συμμετέχουν καθηγητές του Παν/μίου της INALCO-Sorbonne Paris Cité στο πρόγραμμα διδασκαλίας και εξέτασης του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η συνεργασία θα ενδυναμώνει περαιτέρω την εξωστρέφεια και τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Τμήμα ΠΕΔιΣ, ως μέλος ενός ιδιαίτερα δυναμικού δικτύου αξιόπιστων εκπαιδευτικών μονάδων στην επιστήμη της πολιτικής επιστήμης και των διεθνών σχέσεων. Ταυτόχρονα, δημιουργεί ένα επιπλέον, στέρεο υπόβαθρο για την εμβάθυνση και διεύρυνση της γνώσης και της έρευνας στις πολιτικές επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις που χαρακτηρίζει την καινοτομία του ΠΜΣ «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ».

Τα μαθήματα στο ΠΜΣ «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» γίνονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή φοιτητών και από το εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο της INALCO ιδρύθηκε το 1795 και το διεθνώς αναγνωρισμένο κύρος του καθιστά τη συνεργασία αυτή μία σημαντική επιτυχία του τμήματος ΠΕΔιΣ και του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 λήγει στις 30 Ιουνίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://pedis.uop.gr/?p=1887.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Γόντικας: “Είσαστε πολιτικοί απατεώνες”. Τί διημείφθη στο έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο (video)
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε ο 35χρονος πατέρας-βιαστής