Αρχική Ν. Αργολίδος Αυλαία για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2014

Αυλαία για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2014

Έπεσε η αυλαία για τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές και υποψηφίους εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι καθηγητές εύχονται καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά και πρωτίστως καλή συνέχεια στη ζωή τους από δω και στο έξης αφού ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα πρέπει να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.
Το Σάββατο 21 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα. Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψήφιων για εισαγωγή στα τμήματα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑ) θα διεξήχθη από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των γενικών λυκείων θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι το μηχανογραφικό του 2014 για τις πανελλαδικές εξετάσεις αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ”, ενώ εντάσσεται στο μηχανογραφικό και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β΄ ή το μηχανογραφικό δελτίο των ΕΠΑΛ-Α΄.