Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συνελήφθησαν 5 άτομα, προσήχθησαν 14 και έγινε έλεγχος 83 στην Μεσσηνία

Συνελήφθησαν 5 άτομα, προσήχθησαν 14 και έγινε έλεγχος 83 στην Μεσσηνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χτές (4.6.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, του Πεταλιδίου και της Κορώνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε ογδόντα τρία (83) άτομα εκ των οποίων εκατόν πενήντα εννέα (59) ήταν ημεδαποί και είκοσι τέσσερα (24) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξήντα τέσσερα (64) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, από τα οποία πέντε (5) ήταν ημεδαποί και εννέα (9) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
Δύο (2) αλλοδαποί και μία (1) ημεδαπή ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα εννέα (39) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.