Αρχική Ν. Κορινθίας Βασίλη άσε κάτω την σφραγίδα!

Βασίλη άσε κάτω την σφραγίδα!

Ψάχνουν οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου τον άφαντο πρόεδρο τους , και από το Ηράκλειο και προχθές την Παρασκευή από την Αθήνα όπου πάρθηκε και η απόφαση να παραιτηθεί κάθε μέλος που ανήκει στα επιμελητήρια όλης της χώρας από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές .
Ο Β. Νανόπουλος όμως, ο πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας , Ηπείρου και Κορινθίας φυσικά 2 τετραετίες ,φαίνεται θα είχε σύσκεψη με τον Μπαλάφα ,τον Κωστάρα και τον Κορδώση που να πάρει τοπ καράβι να πάει στην Κρήτη πολύ δε περισσότερο προχθές στην Αθήνα όπου θα έπρεπε σαν γνήσιος και βέρος Νεοδημοκράτης να ζητήσει και αυτός την παραίτηση του Χατζηδάκη μαζί με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ τον κ. Μίχαλο ή την απόσυρση της τροικανής τροπολογίας που αφαιρούσε την ενδεικτική οικονομική συμμετοχή κάθε επιχείρησης σε ετήσια βάση προς τα επιμελητήρια των 33 ευρώ.
Έτσι λοιπόν ο ανεξάρτητος του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ) Βασίλης Νανόπουλος ήταν αδιανόητο να πάει κόντρα στον κύριο Χατζηδάκη άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν μέχρι πρότινος τουλάχιστον και μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής εταιρία ση οποία επέλεξε να πάει κατά την Τουρκία να φτιάχνει τσίχλες, γιατί εκεί το ακούς κύριε Ψηλογιαννόπουλε, δουλεύουν με 2 ευρώ μεροκάματα, ενώ εδώ λαλάνε κουκουβάγιες πια στα εργοστάσια που διεύθυνε , έτσι λοιπόν πώς να πάει και να δεσμευτεί , όχι τίποτα άλλο θα πρέπει να εγκαταλείψει και την καρέκλα που έχει αποκούμπι, μιας και του δήμου τα πράγματα είναι δύσκολα! Άσε να χουμε κάβα την καρέκλα των επιμελητηρίων!
Αλήθεια Βασίλη Νανόπουλε , Βασίλη Μπαλάφα και Λάμπρος Κωστάρα τι έχετε να πείτε για την παραίτηση του προέδρου επιμελητηρίων Β. Ελλάδας Παπαδόπουλου Παναγιώτη από το ψηφοδέλτιο του κυρίου Γιάννη Ιωαννίδη σήμερα;
Αληθεύει κ. Νανόπουλε ότι σας ψάχνουν όλοι οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου και δεν σας βρίσκουν σε τηλέφωνα για να συνεδριάσετε και να βάλει στην σφραγίδα ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ από κάτω ως πρόεδρος; (λέτε μετά να μην σας στηρίζει ο Β. Μπαλάφας λόγω αντικυβερνητικής γραμμής;)
Ακόμα αληθεύει ότι την Παρασκευή μαζεύονται όλοι στην Τρίπολη και σας περιμένουνε, και σας κατανοούμε είναι μια δύσκολη απόφαση πως θα το χειριστείτε;
Πάντως με μερικούς που μιλήσαμε εμείς από τους προέδρους των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, δεν μπορούμε να σας γράψουμε στην εφημερίδα για λόγους δεοντολογίας, τι μας είπαν… Έτσι κύριε Νανόπουλε θα υπερασπιστείτε αύριο ΑΝ μετά από αρκετές προσπάθειες καταφέρετε να εκλεγείτε Δήμαρχος Κορινθίων , έτσι θα υπερασπίζεστε τα προβλήματα που θα προκύπτουν και για τους δημότες του Δήμου Κορίνθου;
Τελικά τι φουρτούνες είναι αυτές Βασίλη, από τη μια πλευρά οι δημοσκοπήσεις και οι παραστάσεις «θεάτρου σκιών» με πρωταγωνιστή το Λάκη και από την άλλη να σε κυνηγάνε να υπογράψεις κάτι που δεν πάει το κομματικό σου Νεοδημοκρατικό χέρι βρε αδερφέ!
Αχ και οσονούπω έρχεται και το τρίτο κακό…
4 μέρες πριν από τις εκλογές η τελευταία δημοσκόπηση της MARC. Εσύ τι λες δεν έχεις σιγουρέψει όπως τουλάχιστον έλεγες από τον πρώτο γύρο;

ΥΓ: Β.Μπ όταν θέλεις να πάρεις κάρτες από τις δημοσκοπήσεις της MARC ποιοτικών μετακυλήσεων ψηφοφόρων να πεις στον πρόεδρο του συνδυασμού να τις ζητήσει από εμένα – αν έχει μούτρα-!

Θ.Κ
Αναμένουμε την απάντηση σας κ. Νανόπουλε για να την δημοσιεύσουμε