Αρχική Ν. Αρκαδίας Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Βασιλείου από το Ε.Κ.Α

Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Βασιλείου από το Ε.Κ.Α

Με τον ενωμένο αγώνα µας μπορούµε να τους σταματήσουμε µπορούµε να τους ανατρέψουµε

Εργαζόμενοι /ες, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Νέοι & νέες

Αντιστεκόµαστε σε µια πολιτική που γεµίζει τη χώρα µας µε κοινωνικά και οικονοµικά ερείπια προς όφελος των δανειστών και του µεγάλου κεφαλαίου. Σε µια πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση µε 1.700.000 ανέργους, 3.000.000 ανασφάλιστους, σε καθηµερινές αυτοκτονίες πολιτών, στην πείνα και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες.

Κάθε ημέρα που περνά, αυτή η πολιτική καταργεί τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, διαλύει το δημόσιο πανεπιστήμιο και τα σχολεία, οδηγεί τα παιδιά των εργαζομένων στην αμάθεια και την παραπαιδεία. Η Δημόσια Υγεία εκπέμπει σήμα κινδύνου αφού κλείνουν 80 Νοσοκομεία, οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ παραχωρούνται σε ιδιώτες την ώρα που 3 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν μείνει χωρίς ασφάλιση υγείας. Η ανεργία συνεχίζει να αυξάνεται, οι εργαζόμενοι που είναι για μήνες απλήρωτοι πολλαπλασιάζονται, επιχειρήσεις κλείνουν και αφήνουν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Η Κοινωνική Ασφάλιση καταργείται, οι συντάξεις εξαερώνονται, η επικουρική ασφάλιση διαλύεται και ιδιωτικοποιείται, ενώ νέα αύξηση των ορίων ηλικίας είναι προ των πυλών.

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόµενους και την κοινωνία δεν έχει κανένα αποτέλεσµα. Η εικονική πραγµατικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει µε τη βοήθεια των ΜΜΕ, δεν µπορεί να αποπροσανατολίσει κανένα.
Ο αγώνας, για να µη περάσει αυτή η πολιτική και για την ανατροπή της, πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
των αντεργατικών πολιτικών της Κυβέρνησης και της Τρόικας

Όλοι µαζί µπορούµε να ανατρέψουµε τις µνηµονιακές πολιτικές και να προωθήσουµε µια άλλη πολιτική που θα υπηρετεί τους εργαζόµενους και την κοινωνία και θα βασίζεται στη διαγραφή του δυσβάστακτου χρέους, στην εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήµατος, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας µε την ενίσχυση του Δηµόσιου Τοµέα. Μια πολιτική που θα προστατεύει και θα διευρύνει τα δηµοκρατικά, κοινωνικά και συλλογικά δικαιώµατα των εργαζομένων.
Ο αγώνας διαρκείας ενάντια στις µνηµονιακές πολιτικές αποτελεί
τη µόνη µας ελπίδα

ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου – ΑΔΕΔΥ
την Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2013, στις 10:30 το πρωί
στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας