Αρχική Eπικαιρότητα Θείος θυμάτων Αταλάντης: «Δεν πάμε σε κηδεία, σε γάμο πάμε» – Σήμερα...

Θείος θυμάτων Αταλάντης: «Δεν πάμε σε κηδεία, σε γάμο πάμε» – Σήμερα το τελευταίο αντίο (Βίντεο)

Την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στα δύο αδέρφια που χάθηκαν με τρεις ημέρες διαφορά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης. 

Η κηδεία τους θα γίνει στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Μιλώντας με συγκλονιστικά λόγια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των δύο αδερφιών που χάθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε πως:

«Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε όμως το καημένο» λέει για τη 16χρονη Σόνια, λέγοντας ότι «ήταν πάρα πολλά τα χτυπήματα» που είχε η άτυχη κοπέλα.

«Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο;» λέει ο θείος των παιδιών και αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη του κόσμου έχει βοηθήσει και έχει δώσει δύναμη και στους γονείς και σε όλη την οικογένεια.

«Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο γιατί αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά, που είχαν όλοι τη ζωή μπροστά τους και έφυγαν ξαφνικά» δηλώνει στο Star και τονίζει ότι όσο η 16χρονη Σόνια έδινε μάχη για τη ζωή τους, οι γονείς των δύο παιδιών ένιωθαν ότι είχαν κάτι για το οποίο άξιζε να παλέψουν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ.