Αρχική Ν. Αχαΐας 10 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα

10 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα

Με την πραγματοποίηση συγκέντρωσης και πορείας στις 10.30 το πρωί από το χώρο του Παραρτήματος η Πάτρα θυμάται δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων ενώ σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχει έχει αναρτηθεί κείμενο – κάλεσμα για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής:

«10 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από το μπάτσο Κορκονέα και τη μεγαλειώδη κοινωνική εξέγερση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα τη εξέγερσης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το πέρασμα από την αυθόρμητη εξέγερση στον οργανωμένο και συνεχή αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση… για την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό»

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες μοιράζονται στους μαθητές των σχολείων της πόλης απο την ομάδα των αντιεξουσιαστών ενημερωτικά κειμένα.

Η τοπική Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες έχει λάβει αποφάσεις για το τελικό σχέδιο αντιμετώπισης τυχόν επεισοδίων.

Η αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας αναμένεται και αυτή τη φορα να ενισχυθεί με άνδρες των ΜΑΤ απο όμορους νομούς.

Πηγή: patrastimes.gr