Αρχική Ν. Αχαΐας Έρχεται καταιγίδα για συνδικαλιστές της Πάτρας – Έκοβαν ακόμα και μισθούς υπαλλήλων

Έρχεται καταιγίδα για συνδικαλιστές της Πάτρας – Έκοβαν ακόμα και μισθούς υπαλλήλων

Τσουνάμι αποκαλύψεων σε βάρος συνδικαλιστών που έχουν έδρα την Πάτρα και οι οποίοι είχαν και ως ένα βαθμό ακόμα έχουν ηγετικό ρόλο στο χώρο του εργατικού κινήματος στην περιοχή, αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr θα δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία από τα οποία προκύπτει, πως την ώρα που πρωτοστατούσαν σε συγκεντρώσεις, πορείες διαμαρτυρίας και απεργίες , την ίδια ώρα έκαναν περικοπές σε μισθούς εργαζομένων σε διεπαγγελματική συνδικαλιστική οργάνωση της οποίας είχαν τα ινία.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις προκύπτει θέμα και με το που πήγαινε το ποσό της περικοπής από το μισθό του εργαζόμενου ή της εργαζόμενης. Αξιοσημείωτο είναι, πως για τους ημέτερους δεν ίσχυε καμία περικοπή μισθού.

Ερωτήματα – τα οποία θα δουν επισήμως το φως της δημοσιότητας με τη μορφή καταγγελιών – προκύπτουν και για τα πως γινόταν η διαχείριση χρημάτων από τα περιβόητα προγράμματα Voucher, καθώς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα εμφανίστηκε υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος και αποκάλυψε την ύπαρξη οφειλής ποσού προς την συνδικαλιστική οργάνωση που έφτανε τα 10.000 ευρώ.!!!

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «θερμά» καθώς για το θέμα θα εκδοθούν και ανακοινώσεις.

Πηγή: patrastimes.gr